Valikko Sulje

Espanjan pudotuspelit alkoivat yllätyksillä – Barça ja ElPozo ulos

Espanjan pudotuspelit alkoivat yllätyksillä - Barça ja ElPozo ulos

Tiistaina ja keskiviikkona alkaneet Espanjan liigan pudotuspelit käynnistyivät muutamalla maukkaalla yllätyksellä. Levante pudotti hallitsevan mestarin Barçan ja Palma Futsal voitti ElPozo Murcian.

Movistar Inter * – Jaén Paraíso Interior 3-1 (0-0)
Barça – Levante UD FS * 2-3 (1-0)
Viña Albali Valdepeñas * – CA Osasuna Magna 4-4 (0 – 3)
El Pozo Murcia – Palma Futsal * 2-3 (0 – 1)
(tähdelliset * jatkoon)

Poikkeukselliset yksiosaiset pudotuspelit mahdollistavat helpommin yllätysten syntymisen ja sen etenkin Levante osasi hyödyntää. Levante oli ehtinyt vetää vain 14 harjoitukset koronatauon jälkeen kuten muutkin joukkueet, joten mikään joukkue ei finaaleissa ole kauden parhaimmassa kunnossaan. Levante iski voittomaalin 3 sekuntia ennen loppua argentinalaisen Cecilion kärkkärillä. Maalikooste ottelusta alla (loput maalikoosteet jutun lopussa).

Ennakkotietojen mukaisesti Ricardinho ei pelannut Interin paidassa puolivälierissä. Ricardinho istui kuitenkin penkillä koko ottelun, mutta tuskin pääsee kentälle myöskään välierissä. Interin seurajohtoa ilmeisesti hiertää Ricardinhon siirtyminen ACCS Futsalin paitaan tämän kauden jälkeen. Ricardinhon siirrosta voit lukea lisää täältä, täältä, ja täältä.

Viña Albali Valdepeñasin ja CA Osasuna Magnan välisestä ottelusta Valdepeñas meni jatkoon tasatuloksesta huolimatta. Tasatilanteessa oli poikkeuksellisesti käytössä sääntö, jonka mukaan runkosarjassa paremmin sijoittunut etenee välieriin. Osasuna johti peliä toisella jaksolla jo 0-4, mutta Valdepeñas nousi tasoihin 4 sekuntia ennen pelin päätöstä. Maalikooste jutun lopusta.

Välierät lauantaina

La 27.6
Klo: 13:30 (Suomen aikaa)
Movistar Inter vs. Palma Futsal
TV: LaLigaSports TV

La 27.6
Klo: 16:30 (Suomen aikaa)
Levante UD FS vs. Viña Albali Valdepeñas
TV: LaLigaSports TV

Finaali

Tiistaina 30.6

TV: Kaikki ottelut näkyvät Suomessa LaLigaSports TV sovelluksen kautta.

Maalikoosteet puolivälieristä

Artikkelikuva: LNFS