Valikko Sulje

Espanjan liigan finaalipari selvillä – Katso finaali suorana tiistaina täältä

Espanjan liigan finaalipari selvillä - Katso finaali suorana tiistaina täältä

Espanjan liigan välierät pelattiin lauantaina ja tiistaiseen finaaliin selvisivät Movistar Inter ja Viña Albali Valdepeñas. Yksiosaisista pudotuspeleistä huolimatta finaalissa kohtaavat lopulta runkosarjan voittanut Inter ja kolmanneksi sijoittunut Valdepeñas.

Välierä tulokset

Movistar Inter – Palma Futsal 3-1 (1-1)
Levante UD FS – Viña Albali Valdepeñas 2-5 (1-3)

Espanjan liigan kestomenestyjä Inter on selvä suosikki mestariksi, sillä Valdepeñas nousi liigaan vasta toissa kaudella. Vahvan kauden pelannut Valdepeñas voi kuitenkin yksiosaisessa finaalissa haastaa Interin. Joukkueiden kauden ainut kohtaaminen runkosarjassa päättyi 1-1 tasapeliin, mutta Espanjan Cupissa Valdepeñas pudotti Interin 3-2 voitolla.

Espanjan liigan finaali

Ti 30.6
Klo: 16:30 (Suomen aikaa)
Movistar Inter vs. Viña Albali Valdepeñas
TV: LaLigaSports TV

Futsal Espanja LNFS

Kuvat: LNFS.es