Valikko Sulje

Inter Movistar Espanjan mestariksi – Tasapelillä voittoon

Inter Movistar Espanjan mestariksi - Tasapelillä voittoon

Tiistaina pelatun Espanjan liigan LNFS mestariksi kruunattiin Inter Movistar. Yksiosaisessa finaalissa madridilaiset pelasivat tasan Viña Albali Valdepeñasin kanssa, mutta tulos riitti Interille mestaruuteen runkosarjan sijoituksen perusteella. Koronan keskeyttäessä runkosarjan Inter johti liigaa ennen FC Barcelonaa, sekä kolmantena ollutta Valdepeñasia.

Inter MovistarViña Albali Valdepeñas 3-3 (3-1)

Rajallisten harjoittelumäärien takia ennen pudotuspelien turnausta oli sovittu etteivät ottelut venyisi jatkoajalle. Summerin soidessa tasatilanteessa runkosarjassa paremmin sijoittunut voittaa otteluparin. Jatkoajan poistamisella pyrittiin vähentämään rajallisesta harjoittelusta aiheutuvaa loukkaantumisriskien kohoamista.

Mestaruuden myötä Inter Movistar saavutti myös paikan ensi kauden Mestareiden liigaan. Espanjan toinen paikka ratkeaa 8-11.10.2020, kun koronakauden UFCL finaaliturnaus pelataan Barcelonassa. Jos finaaliturnauksessa pelaavista FC Barcelona tai ElPozo Murcia voittavat Mestareiden liigan saavat he myös paikan seuraavan kauden kilpailuun. Jos mestaruus menee Espanjan ulkopuolle, menee paikka Valdepeñasille. Lisää Mestareiden liigasta voit lukea täältä.

Espanjan liigaan nousee ensi kaudeksi Segundan runkosarjan voittanut Real Betis, sekä maanantaina nousukarsinta pelin voittanut CD UMA Antaquera. Nousukarsinnan hävinnyt Elche CF jatkaa ensi kaudella toisella sarjatasolla eli Segundassa.

Naisten LNFS

Naisten puolella Espanjassa mestariksi saatiin CD Burela. Pikafinaalit pelattiin miesten tapaan Malagassa ja myös yksiosaisina peleinä. Finaalissa Burela kaatoi AD Alcorcónin 3-2. Finaalien erikoisuutena naisten runkosarjan voittanut C.D Futsi Atlético Navalcarnero ei halunnut osallistua finaaleihin koronan takia.

Seuraatko naisten ulkomaisia sarjoja tai mitä vain futsal-liigoja? Futsalmaailma etsii sarjaraporttien kirjoittajia. Ota yhteyttä sivuston tai Facebookin kautta!

Artikkelikuva: LNFS.es