Valikko Sulje

Mestareiden liigan finaaleille uudet ajat – Myös miesten maajoukkueen MM-karsinnalle uusi aika

Mestareiden liigan finaaleille uudet ajat - Myös miesten maajoukkueen MM-karsinnalle uusi aika

Futsalin miesten maajoukkueen MM-jatkokarsinta pelataan 2.–11. marraskuuta. Suomi kohtaa jatkokarsinnassa Serbian. Lisätiedot pelipaikoista ja yleisörajoituksista tarkentuu lähempänä otteluajankohtaa.

UEFA Futsal Champions League

Mestareiden liigan finaalit siirrettiin pelattavaksi Minskistä Barcelonaan. Uudet ajankohdat kuluneen koronakauden finaaleille ovat lokakuussa 8-11.10.2020. Samalla päätettiin kauden 2020-2021 finaalien pelipaikaksi Minsk. Finaalijoukkueet ovat FC Barcelona (ESP), KPRF Moskova (RUS), ElPozo Murcia (ESP) ja Tyumen (RUS).

Välieräparit:
FC Barcelona (ESP) vs KPRF Moskova (RUS)
ElPozo Murcia (ESP) vs Tyumen (RUS)

Artikkelikuva: LNFS