Valikko Sulje

Espanjan liiga jatkuu – Mestaruus ratkeaa pudotuspeleissä Malagassa

Espanjan liiga jatkuu - Mestaruus ratkeaa pudotuspeleissä Malagassa

Koronaviruksen takia tauolla ollut Espanjan liiga jatkaa kauttaan kesäkuun lopulla. Viikon mittaiset pudotuspelit pelataan 23.6 – 30.6 tyhjille katsomoille Malagassa, johon kaikki kahdeksan joukkuetta matkustavat.

Pudotuspeleihin selvisi lopulta keskeytyshetkellä kahdeksan sarjan kärkijoukkuetta eli Movistar Inter, Barça, Viña Albali Valdepeñas, ElPozo Murcia, Palma Futsal, Osasuna Magna, Levante ja Jaén Paraíso Interior. Keskeytyshetkellä sarjaa oli pelaamatta seitsemän kierrosta. Sarjataulukon löydät täältä.

Puolivälierät

Ti 23.6
Movistar Inter – Jaén Paraíso Interior
Barça – Levante UD FS

Ke 24.6
Viña Albali Valdepeñas – CA Osasuna Magna
El Pozo Murcia Costa Cálida – Palma Futsal

Välierät

La 27.6
Voittaja parista: Movistar Inter – Jaén Paraíso Interior vs. Voittaja parista: ElPozo Murcia – Palma Futsal

La 27.6
Voittaja parista: Barça – Levante UD FS vs. Voittaja parista: Viña Albali Valdepeñas – CA Osasuna Magna

Finaali

Tiistaina 30.6

TV: Kaikki ottelut näkyvät Suomessa LaLigaSports TV sovelluksen kautta.

Otteluihin mielenkiintoa tuo yksiosaisten otteluiden mahdolliset yllätykset normaalien pudotuspelisarjojen sijaan. Lisäksi ainakin Inter Movistar ei saa jalkeilleen parasta kokoonpanoaan, sillä joidenkin pelaajien mm. Ricardinho sopimukset ovat ehtineet loppua.

Artikkelikuva: LNFS