Valikko Sulje

Ricardinhon uudelle seuralle lisää vahvistuksia – Pariisissa panostetaan tosissaan ensi kauteen

Carloz Ortiz futsal Inter Movistar ACCS

Tammikuussa uutisoitiin kuudesti maailman parhaaksi futsalpelaajaksi valitun Ricardinhon siirtyvän Pariisiin ACCS Futsalin riveihin. Välittömästi Ricardinhon siirron jälkeen myös huhut muista kovan luokan siirroista Ranskan pääkaupunkiin ovat olleet tapetilla.

Tarkemmin Ricardinhon siirrosta voit lukea täältä.

Ensimmäisenä kovan luokan kaappauksena ACCS ilmoitti Inter Movistarin ja Espanjan maajoukkueen kapteenin Carlos Ortizin siirrosta Pariisiin. 36-vuotias pohjapelaaja Ortiz ehti edustaa Madridin ylpeyttä 11 kauden ajan ja voittaa useat Uefa Futsal Cupin (Mestareiden liigan edeltäjä), Espanjan liigan ja cupin pokaalit.

Toinen kaappaus tapahtui penkin päähän, johon löytyi espanjalainen mestarivalmentaja Jesús Velasco. Inter Movistaria 2011-2019 valmentaneella valmentajavelholla on tilillään kaksi Uefa Futsal Cupin voittoa, viisi Italian ja viisi Espanjan mestaruutta, sekä kasa cup-pokaaleja.

ACCS Futsalin riveihin on huhuttu myös enemmän kovia pelaajia, joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan kesän siirtomarkkinoita. ACCS sai myös paikan tulevan kauden Mestareiden liigaan, vaikka Ranskan liiga keskeytettiin koronaviruksen takia. Rahaa Pariisissa ilmeisesti virtaa, sillä seuran presidentti Sami Sellami kertoi Espanjalaiselle verkkosivustolle Ricardinhon tienaavan kolmen vuoden sopimuksestaan yli miljoona euroa.

Muita tietoja futsalpelaajien palkoista voi lukea täältä.

Artikkelikuva: LNFS