Valikko Sulje

Siirtopommi! – Ricardinho siirtyy uuteen maahan

Maailman parhaaksi futsalpelaajaksi kuudesti valittu Ricardinho vaihtaa seuraa. Loppiaisena viralliseksi tullut tieto kertoo 34-vuotiaan Portugalin maajoukkueen kapteenin vaihtavan seuraa kauden päätteeksi heinäkuussa. Viimeiset seitsemän vuotta Espanjan liigan Inter Movistaria edustanut Ricardinho siirtyy Ranskaan ja sen pääkaupunki Pariisiin ACCS Futsaliin (ACCS Futsal Club Paris Villeneuve-Asnières 92). Ricardinhon sopimus ACCS Futsalin kanssa kestää kesästä alkaen kolmen kauden ajan. ACCS Futsalin uutisen löydät tästä.

Ricardinhon aikaisemmat seurat: Inter Movistar (Madrid, Espanja), Benfica (Lissabon, Portugali), Nagoya Oceans (Japani) ja CSKA Moskova (Venäjä).

Kuluneella kaudella Ricardinho ei ole päässy Espanjan liigassa ihan huippuvuosiensa maalitahtiin. Tällä kaudella verkko on heilunut 7 kertaa 15 pelaamassaan pelissä. Myös edelliskausi jäi hieman vaisummaksi 20 maalilla, mutta näitä ennen Ricardinho ylsi neljästi peräkkäin yli 30 maalin kausiin.

Pariisissa on ilmeisesti rahahanat auenneet myös futsalin puolella, sillä samaan seuraan huhutaan myös Bruno Coelhoa (Benfica), Robinhoa (Benfica), João Matos:ia (Sporting CP), sekä valmentaja Jesús Velascoa (Inter Movistar) . Tällä hetkellä ACCS Futsalia edustaa mm. serbian maajoukkuemaalivahti Miodrag Aksentijević. Tällä hetkellä ACCS Futsal johtaa Ranskan liigaa napsittuaan pelkkiä voittoja alkukauden aikana.