Valikko Sulje

Ricardinhon mukana lisää vahvistuksia Pariisiin – Uudet pelaajat Espanjan ja Portugalin liigoista

Humberto Futsal Inter Movistar ACCS Pariisi

Ranskalaisen futsalin uusin ylpeys ACCS Futsal vahvisti rivejään jälleen muutamalla kokeneella pelaajalla. Ricardinhon, Carlos Ortizin ja päävalmentajaksi tulleen Jesús Velascon lisäksi Pariisiin siirtyvät brasilialainen Humberto (kuvassa), portugalilainen Bruno Coelho, sekä ranskalainen Landry N´Gala.

Ricardinhon siirrosta voit lukea aikaisemmasta jutusta lisää täältä.
Ortizin ja Velascon siirroista puolestaan täältä.

Brasilialainen 33-vuotias pivotin paikalla viihtyvä Humberto siirtyy Pariisiin Ricardinhon ja Ortizin tavoin Madridista Inter Movistarin riveistä. Kokenut brassi on viihtynyt Euroopassa jo kymmenen vuotta ja ehtinyt edustaa viiden Interissä vietetyn vuoden lisäksi Kairat Almatya (Kazakstan), sekä Sibiryakia (Venäjä). Meriittilistalta löytyvät Brasilian liigan mestaruus, kaksi Kazakstanin tuplamestaruutta, kolme Espanjan mestaruutta, sekä kolme UEFA Futsal Cupin mestaruutta (ent. Mestareiden liiga).

Portugalilainen Bruno Coelho on 32-vuotias Euroopan mestari vuosimallia 2018. Pelipaikaltaan hän on laitapelaaja. Bruno Coelho tunnetaan Lissabonin punaiselta puolelta hänen siirtyessään Pariisiin Benfican kapteenina. Yhdeksän Benficassa vietetyn vuoden aikana tilille on kertynyt kolme Portugalin mestaruutta, kolme Portugalin cup mestaruutta, kolme Portugalin liiga-cup mestaruutta, sekä neljä Portugalin Super cup mestaruutta.

Kolmas uusi pelaaja on Ranskan maajoukkuepelaaja Landry N´Gala. Pivotin paikalla viihtyvä 26-vuotias pelaaja siirtyy ACCS Futsalin riveihin ranskalaisesta KB-Unitedista.

ACCS Futsalilla on jo julkistetuilla sopimuksilla kasassa mielenkiintoinen runko erittäin kokeneita pelaajia, joiden rinnalle on tarkoitus kasata kovimpia ranskalaisia pelaajia kasvamaan.

Artikkelikuva: LNFS