Valikko Sulje

Maailman futsal-liigat palailevat hiljalleen peleihin – Maajoukkueen Savolaisen kausi jatkuu jo pian Kroatiassa

Juha-Matti Savolainen Futsal Suomen maajoukkue

Monet liigat kuten Suomi keskeyttivät kuluneen kauden koronaviruksen aiheuttaman tauon myötä. Joissain maissa kausi halutaan kuitenkin pelata vielä loppuun ennen uuden kauden alkua.

Suomen maajoukkuemaalivahti Juha-Matti Savolaisen kausi Kroatian liigassa jatkuu 19.6.2020. Crnicassa pelaavan Savolaisen joukkueella on kolme kierrosta runkosarjaa jäljellä ja Kroatian liigan on tarkoitus olla paketissa 16.7.2020 mennessä. Uutisen aiheesta löydät täältä ja Kroatian liigan sarjataulokon löydät täältä.

Myös Venäjän Superliigassa pelejä on tarkoitus jatkaa vielä. Kauden on tarkoitus jatkua elokuun 1. päivä ja nopeutettujen pudotuspelien jälkeen kauden 2020-2021 on tarkoitus alkaa syyskuun 5. päivä. Uutinen asiasta löytyy täältä.

Valko-Venäjän liiga on puolestaan jatkunut koronasta huolimatta kokoajan normaalisti eteenpäin ja sunnuntaista alkaen finaaleissa kohtaavat VITEN Orsha ja VRZ Gomel. Otteluita on näkynyt välillä Youtube-streamien avulla.

Kuva: Leo Hynninen