Valikko Sulje

Kotimaisen futsalkauden 2019-20 kaikki jäljellä olevat ottelut peruutettu

MM-jatkokarsintaottelua Suomi-Serbia siirtyy koronatartunnan vuoksi

Palloliiton tiedote.

Vallitsevan koronavirustilanteen takia myös futsalin sarjatoiminta keskeytettiin viime viikolla ja nyt on päätetty futsalkauden 2019-20 päättämisestä siten, että otteluita tällä kaudella ei enää pelata.

Futsal-Liigojen seuroille on lähetetty kysely asiaa koskien 15.3. ja saatujen vastausten sekä oman arviointinsa perusteella Palloliiton futsaltyöryhmä yhdessä kilpailutyöryhmän kanssa liittohallituksen maanantaina 16.3. antaman valtuutuksen mukaisesti on päättänyt, että Palloliiton futsalsarjojen toiminta sarjakauden 2019-2020 osalta päättyy ja kaikki jäljellä olevat sarjapelit perutaan kaikilla sarjatasoilla. 

Palloliitto tiedottaa lähiviikkoina, miten päätös vaikuttaa kauden 2019-2020 sarjasijoituksiin sekä kauden 2020-2021 sarjapaikkoihin.

Artikkelikuva: Leo Hynninen