Valikko Sulje

Barcelona vs Madrid – Barça isännöi keskiviikon TV-pelissä Inter Movistaria

Barcelona vs Madrid - Barça isännöi keskiviikon TV-pelissä Inter Movistaria

Espanjan liigan viikkokierroksella nähdään liigan ensimmäinen jättiläisten kohtaaminen, kun Mestareiden liigan voittanut Barça isännöi hallitsevaa Espanjan mestaria Inter Movistaria. Ottelu näkyy ilmaiseksi tuttuun tapaan LaLigaSports TV:n kautta.

21:00 (Suomen aikaa)
Espanjan Liiga, LNFS
FC Barcelona – Inter Movistar
TV: LaLigaSports TV

Mestareiden liigan voittaja Barça on aloittanut liigakauden hieman kankeasti. Kolmesta ottelusta se on kerännyt vain yhden pisteen ja Barça pitääkin 18 joukkueen liigassa perää tällä hetkellä. Toki sarja on vasta alussa ja muutaman perutun ottelun takia myös joukkueilla on eri määrä pelejä sarjataulukossa.

Madridin ylpeys Inter Movistar on aloittanut uuden kauden hieman paremmin. Kolmesta pelistä se on kerännyt kaksi voittoa, mutta viikonloppuna sen tappio sarakkeeseen tuli ensimmäinen merkintä, kun sarjanousija UMA Antaquera otti yllättäen 3-2 kotivoiton.

Tiistain pelit

Arkikierroksen osa peleistä pelattiin jo tiistaina. Herkkupalana nähtiin ElPozo Murcian ja Levanten ottelu, joka päättyi jännien loppuminuuttien jälkeen Levanten 5-6 voittoon. 37 minuutilla ElPozo johti vielä 5-3, mutta Levante nousi kolmessa minuutissa vielä rinnalle ja ohi. Levante johtaa nyt liigaa puhtaalla pelillä, kun viidestä ottelusta on jäänyt plakkariin 15 pistettä. Maalikooste ottelusta nähtävillä alla.

Artikkelikuva: LNFS.es