Valikko Sulje

Espanjan liiga alkaa – Näin katsot huippufutsalia ilmaiseksi

Espanjan liiga alkaa - Näin katsot huippufutsalia ilmaiseksi

Espanjan liigan (LNFS) uusi kausi 2020-2021 alkaa perjantaina 2.10. Kausi on ensimmäinen pitkään aikaan ilman portugalilaista supertähti Ricardinhoa, hänen pakattua tavaransa Madridista ja siirryttyä Inter Movistarista Pariisiin ACCS Futsalin paitaan.

Edellinen koronan pysäyttämä, mutta pikaisella pudotuspeliturnauksella jatkunut kausi päättyi Inter Movistarin mestaruusjuhliin. Huomion arvoista oli finaalin ratkeaminen tasapelillä Madridin ylpeyden hyväksi Viña Albali Valdepeñasia vastaan.

Kausi 2020-2021

Uusi kausi pelataan 18 joukkueen voimin, sillä edelliseltä kaudelta ei pudotettu yhtään joukkuetta toiselle sarjatasolle eli Segundaan. Espanjan liigasta putoaa tulevalla kaudella neljä joukkuetta. Uusina joukkueina liigaan nousevat vain yhden kauden Segundassa viihtynyt UMA Antequera, sekä ensimmäistä kertaa pääsarjassa pelaava Real Betis. Real Betis tunnetaan myös jalkapallon puolelta Espanjan pääsarjasta.

Ennakkoon kolme isointa seuraa Inter Movistar, FC Barcelona ja ElPozo Murcia ovat suurimmat suosikit kaudelle. Haastajien joukkoon lasketaan viime kaudella finaaliin yltänyt Valdepeñas, Levante UD, Palma Futsal, Osasuna Magna ja Jaen. Liigasta on odotettavissa jälleen erittäin tasaista.

Siirtomarkkinat

Siirtomarkkinat kävivät jälleen kesällä kuumina ja moni pelaaja löysikin uuden seuran. Alla listaus siirroista (kuva: LNFS.es):

TV ja ensimmäinen kierros

Espanjan liigan otteluista osa näkyy taas tuttuun tapaan ilmaiseksi LaLiga SportsTV:n kautta. Ohjeet sovelluksen käyttämiseen löydät täältä.

Pe 2.10

Klo 21:45
Barcelona – FS Peniscola RehabMedic

Klo 22:30
Levante – Osasuna Magna
TV: LaLigaSports TV

La 3.10

Klo 13:00
ElPozo Murcia – FS Valdepenas
TV: LaLigaSports TV

Klo 18:00
O Parrulo Ferrol – Zaragoza
TV: LaLigaSports TV

Klo 19:30
Burela – Cartagena

Klo 19:30
Ribera Navarra – Industrias Santa Coloma

Klo 21:30
UMA Antequera – Palma Futsal
TV: LaLigaSports TV

Siirretty
Jaen – Movistar Inter

Siirretty
Real Betis – Cordoba

Artikkelikuva: LNFS.es