Valikko Sulje

Venäjän Superliigan finaalit alkavat – Historiallisen pitkä kausi vihdoin päätökseen

Venäjän Superliigan finaalit alkavat - Historiallisen pitkä kausi vihdoin päätökseen

Venäjän Superliiga alkoi 7.9.2019 ja lähes vuotta myöhemmin pudotuspelit ovat edenneet vihdoin finaalivaiheeseen. Koronan aiheuttaman tauon takia pitkittyneen sarjan finaalit näkyvät suorana lähetyksenä AMFR TV:n kanavalta.

Venäjän liigan pudotuspeleistä finaaleihin selvisivät runkosarjan voittanut KPRF Moskova ja toiseksi sijoittunut Gazprom Ugra. Moskovalaiset pelaavat myös siirretyssä Mestareiden liigan eli UFCL finaaliturnauksessa 8-11.10 yhdessä FC Barcelonan, ElPozo Murcian ja Tyumenin kanssa.

Venäjän liigan pudotuspelien välierävaiheessa KPRF Moskova tiputti juuri Tyumenin otteluvoitoin 3-0. Gazprom Ugra selvisi finaaleihin tiukassa välieräsarjassa voittamalla Sinara Jekaterinburgin 3-2 otteluvoitoin. Molemmissa finaalijoukkueissa pelaa taitavien kotimaisten pelaajien lisäksi mm. muutama brasilialainen ja espanjalainen vahvistus. Joukkueiden kokoonpanoja voi seurata helposti näistä linkeistä (KPRF Moskova, Gazprom Ugra).

Ti 25.08.
klo 17:45 (Suomen aikaa)
KPRF Moskova – Gazprom Ugra
TV: AMFR TV (Youtube)

Venäjän Superliigan mestaruuteen vaaditaan kolme otteluvoittoa. Venäjän liigassa pelataan myös muihin liigoihin verrattuna poikkeuksellisesti 25 minuutin pituiset puoliajat.

Toinen finaali
Ke 26.08.
klo 19:30 (Suomen aikaa)
KPRF Moskova – Gazprom Ugra
TV: AMFR TV (Youtube)

Kolmas finaali
La 29.08.
klo 16:00 (Suomen aikaa)
Gazprom Ugra – KPRF Moskova
TV: AMFR TV (Youtube)

Maalikooste ratkaisevasta välierästä Ugra vs Sinara.