Valikko Sulje

TV-pelit – Viikonlopulle futsalia Suomesta ja Italiasta

Miesten futsal-liigaa on tarjolla viikonlopulle vielä seitsemän pelin verran. Perjantaina pelattiin jo kierroksen yksi ottelu, kun Akaa Futsal murskasi PP-70 peräti 16-4 (10-3). Pitkän maalikoosteen voit katsoa tästä linkistä.

La 22.2
15:00 Mad Max – FC Kemi
16:00 SoVo – Riemu
16:00 GFT – Sievi FS
16:00 Ilves FS – JoSePa
16:30 KaDy – ToPV

TV: Futsal-liiga.tv

Su 23.2
15:00 Mad Max – ToPV
16:00 SoVo – Sievi FS

TV: Futsal-liiga.tv

Suomen liigan lisäksi mielenkiintoisin peli euroopassa on Italian Serie A:n ottelu Kaos Mantova vs Colormax Pescara. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla yhdeksän ja kymmenen kilpailemassa kahdeksan parhaan joukkoon eli paikasta pudotuspeleihin. Mantovan paidassa nähdään tuttuun tapaan Suomen maajoukkueen pohjapelaaja Jukka Kytölä.

La 22.2
Klo: 21:00 (Suomen aikaa)
Kaos Mantova – Colormax Pescara
TV: PMGSport Futsal

Sunnuntaina nähdän vielä Espanjan liigan kamppailu, jossa sarjanousija Córdoba matkustaa Barcelonaan. Barça on sarjataulukossa kaksi pistettä Inter Movistarin perässä, joka hävisi yllättäen viime kierroksen kotikamppailun sarjan toiselle katalonialaisjoukkueelle eli Industrias Santa Colomalle. Kotivoitolla Barça voi kiristää kilpailua runkosarjan voitosta.

Su 23.2
Klo: 20:00 (Suomen aikaa)
FC Barcelona – Córdoba
TV: LaLigaSports TV

TOP5 maalit Espanjan liigan kierrokselta numero 20.

Artikkelikuva: Leo Hynninen