Valikko Sulje

Fair Play – Katso kaksi hienoa reilun pelin tilannetta Espanjasta ja Portugalista

Keskiviikkona pelatussa Espanjan liigan tiukassa ottelussa kohtasivat sijoilla kuusi ja seitsemän olevat Osasuna Magna, sekä Levante UD. Tärkeä kohtaaminen ei silti estä reilun pelin toteutumista, sillä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne Levanten antaessa Osasunalle ilmaisen maalin. Katso tilanne alla olevalta videolta (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä). Osasuna voitti ottelun lopulta 7-5 (4-3). Koko maalikooste löytyy tästä.

Toinen viime aikojen puhutuin Fair Play nähtiin Portugalissa Lissabonin derbyssä Sportingin ja Benfican välillä. Tällä kertaa kentällä tosin nähtiin seurojen juniorijoukkueet. Tilanteessa tuomari näkee Benfican pelaajan torjuneen pallon kädellään, vaikka pallo osui pelaajaa päähän. Tilanne selvitetään lopulta yhteistuumin. Katso video alta tai tästä linkistä.

Gesto de Fair-Play que mereceu cartão branco pelo árbitro da partida a Dinis, atleta do Sporting Clube de Portugal

Gesto de Fair-Play que mereceu cartão branco pelo árbitro da partida a Dinis, atleta do Sporting Clube de Portugal na partida diante do Sport Lisboa e Benfica

Julkaissut Zona Técnica Futsal Portugal Lauantaina 15. helmikuuta 2020

Artikkelikuva: LNFS