Valikko Sulje

Missä menee David Parente? – ”Hän on matkalla Suomeen”

Kampuksen Dynamosta kesän Mestareiden liigan jälkeen Portugalin liigaan siirtynyt David Parente on siirtymässä takaisin Suomeen. Portugalissa Parente ehti edustaa Viseu 2001 joukkuetta 15 pelin aikana ja tehdä seitsemän maalia.

Viimeisessä pelissään Parente osui SC Bragan verkkoon 7.2. Viimeisimmällä kierroksella Parente ei ollut enää Viseun mukana Modicusta vastaan, jonka Viseu hävisi 7-3 lukemin. Sarjassa Viseu majailee kahdeksannella sijalla eli viimeisellä pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla sijoituksella. Alla olevalla videolla Parenten maali Bragaa vastaan (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Uutisen Parenten siirtoon liittyen voit lukea Portugalista täältä.

Lisäys juttuun klo: 18:10. David Parente siirtyy takasin KaDy:n paitaan juuri julkaistun uutisen mukaan.