Valikko Sulje

Suomalaisia tulessa maailmalla – Viikonlopun pelit

Miesten kotimaisen futsal-liigan siirtyessä maajoukkuetauolle pelataan ulkomaisissa sarjoissa vielä ottelut. Listasimme alle ulkomailla pelaavien suomalaisten ottelut ja mahdolliset TV-lähetykset.

Perjantai 17.1

19:00 (Suomen aikaa)
Uspinjaca
Crnica

Kroatian liigassa neljäntenä oleva Juha-Matti Savolaisen edustama Crnica matkustaa vierasotteluun Uspinjacan vieraaksi. Kotijoukkue on kymmenen joukkueen sarjassa toiseksi viimeisenä. Maajoukkuemaalivahti Savolainen onnistui viime ottelussa myös maalinteossa, voit katsoa maalin alta (jos upotus ei näy, niin täältä).

20:00 (Suomen aikaa)
Kaos Mantova
Real Rieti
TV: PMGSport Futsal

Jukka Kytölän Mantova kohtaa Serie A:ssa kolmantena olevan Real Rietin. Neljän ottelun tappiokierteessä oleva Mantova on tippunut sarjassa yhdeksänneksi eli ulos pudotuspeli paikoilta. Haastavaa tulee olemaan, sillä Rieti on hävinnyt liigassa viimeksi marraskuussa. Ottelu näkyy suorana tuttuun tapaan PMGSport Futsalin Facebook-sivuilla.

20:00 (Suomen aikaa)
Rekord Bielsko-Biala
Orzel Jelcz-Laskowice

Reilussa 9 pisteen sarjajohdossa porskuttava Rekord isännöi kuudentena olevaa Orzelia. Jani Korpelan edustama Rekord on hävinnyt viimeksi liigassa 4.10, joten sarjakärki on suosikki myös tässä pelissä. Toisaalta Orzel ei myöskään ole hävinnyt 28.9 jälkeen, joskin tasapelejä on kertynyt viisi. Syksyn kohtaaminen päättyi Rekordin 3-4 voittoon.

Lauantai 18.1

14:00
ACE GFT (Naisten liiga)
TV: Futsal-liiga TV

Viime kauden Naisten liigan finalistit kohtaavat Tampereella, joten luvassa on varmasti tiukkaa taistelua pisteistä. Tällä hetkellä joukkueet ovat sijoilla 3. ja 4. Ilveksen ja Musan perässä. Naisten maajoukkue pelasi viikolla Ukrainassa Freedom Cupissa, josta tuloksena oli 4. sija. Turnauksesta voit lukea lisää täältä.

16:00 (Suomen aikaa)
IFK Uddevalla
Örebro FC
TV: SFL Live

Ruotsin suomalaisin joukkue eli ÖFC vierailee hallitsevan mestarin luona Uddevallassa. ÖFC on liigassa sijalla kuusi ja Uddevalla vasta sijalla kahdeksan viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni. Jani Paanasen valmentamia suomalaisia Örebron riveissä nähtäneen Lari Honkanen, Taneli Kohonen ja Arttu Niemelä. Ruotsin liigan otteluita voi seurata SFL Live-sovelluksen kautta.

19:00 (Suomen aikaa)
ElPozo Murcia
Ribera Navarra
TV: LaLigaSports TV
22:00
(Suomen aikaa)
Barcelona
O Parrulo
TV: LaLigaSports TV

Espanjan liigan kärkijoukkueiden ottelut näkyvät myös lauantai iltana LaLigaSports TV-sovelluksen kautta.

Kaikkien sarjojen sarjataulukoita voi seurailla Sarjataulukot välilehdeltä.

Artikkelikuva: LNFS