Valikko Sulje

TV-pelit – Viimeinen kierros ennen maajoukkueen Elite Roundia

Miesten futsalmaajoukkue jatkaa ensi viikolla taivaltaan kohti Liettuan MM-kisoja, mutta sitä ennen ehditään pelata vielä viimeiset seurajoukkue pelit. Poimimme jälleen mielenkiintoisimmat TV-pelit lauantailta. Miesten maajoukkueen tulevasta Elite Roundista voit lukea lisää täältä ja tästä linkistä.

Lauantai 25.1

16:00
JoSePa – Riemu
TV: Futsal-liiga.TV

Miesten futsal-liigan ehkäpä mielenkiintoisin ottelu nähdään Joutsassa, jossa pelataan jo todella tärkeä ottelu sarjapaikan säilyttämisen puolesta. JoSePa on 12 sarjapisteellä sarjassa kymmenes ja Liikunnan Riemu 9 kerätyllä pisteellä viimeisenä eli 12. Molemmat joukkueet ovat voittaneet viimeksi joulukuun alussa, joskin Riemu nappasi viime ottelussa yhden pisteen KaDy:a vastaan. Muut kierroksen futsal-liiga ottelut näkyvät Futsal-liiga.TV:n sivuilta täältä.

17:00 (Suomen aikaa)
Torslanda – Örebro FC
TV: SFL Live

Suomalaisten Jani Paanasen (päävalmentaja), Lari HonkasenTaneli Kohosen ja Arttu Niemelän edustama Örebro FC Vierailee läntisessä osassa Ruotsia Torslandan vieraana. Neljän ottelun tappioputkessa olevalla ÖFC:llä on hyvä sauma kääntää kurssiaan, sillä Torslanda on kaksi sijaa heidän takanaan. Sarjataulukot löydät Sarjataulukot-välilehden alta. Keskiviikkona ÖFC hävisi Örebron derbyssä Örebro SK:lle 1-2 omalla maalilla 27 sekuntia ennen loppua. Derbyä oli seuraamassa 1012 katsojaa. Voittomaalin voit katsoa alta tästä linkistä.

18:15 (Suomen aikaa)
Palma Futsal – ElPozo Murcia
TV: LaLigaSports TV

Espanjan liigan huippukamppailuna nähdään Palma Futsalin ja ElPozo Murcian välinen kohtaaminen. Palma on sarjassa kuudentena neljä pistettä neljäntenä olevaa Murciaa perässä. Sarjataulukot löydät Sarjataulukot-välilehden alta. Viiden Palma vuoden jälkeen brasilialainen pivot Paradynski siirtyi täksi kaudeksi Murciaan ja onkin ollut ElPozon paras maalintekijä 13 osumalla. Mielenkiintoista nähdä millaisen vastaanoton Paradynski saa saarelle ensimmäistä kertaa palatessaan.

Muita LaLigaSports TV:n kautta viikonloppuna näkyviä Espanjan liigan eli LNFS:n otteluita ovat:

La 25.1
21:00 (Suomen aikaa)
O Parrulo Ferrol – Zaragoza
TV: LaLigaSports TV

Su 26.1
14:00 (Suomen aikaa)
Cordoba – FS Valdepenas
TV: LaLigaSports TV

Artikkelikuva: LNFS