Valikko Sulje

Naisten futsalmaajoukkue tasapeliin Unkarin kanssa – Kuuden maan Freedom Cup käynnissä

Sunnuntaina alkoi kuuden joukkueen kansainvälinen Freedom Cup Ukrainan Lvivissä, jossa myös Suomen naisten maajoukkue on mukana. Suomi aloitti pelit maanantaina ottelulla Unkaria vastaan. Avausottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Suomen maalista vastasi Siiri Perälä ja upean kantapääsyötön maaliin tarjoili Daniela Tjeder. Maalin voit katsoa tästä linkistä (pelin tallenne, 1:14:44 alkaen).

A-lohko

Suomi, Unkari ja Ukraina

B-lohko

Tshekki, Italia ja Slovakia.

Suomen ottelut:

Ma 13.1.
14:45 Suomi – Unkari 1-1 (0-0)
TV: Ukrainan liiton Youtube

Ti 14.1.
14:45 Ukraina – Suomi
TV: Ukrainan liiton Youtube

Ke 15.1.
11:45 Ottelu viidennestä sijasta (A3 – B3)
14:15 Pronssiottelu (A2 – B2)
16:45 Finaali (A1 – B1)
TV: Ukrainan liiton Youtube

Helpoin tapa seurata turnauksen tulospalvelua on Futsal Planetin sivut.

Suomen maajoukkuepelaajat maailmalla

Suomen maajoukkuepelaajista Emilia Jokisalo (Atletico Chiaravalle), sekä Tiia ja Maria Ropanen (Jasnagora C5) pelaavat tällä kaudella ammattilaisina Italiassa. Kaikki suomalaiset pelaavat Serie A2 sarjaa, Jasnagora C5 pelaa lohkossa A ja Atletico Chiaravalle lohkossa B. Sarjataulukot ja otteluohjelmat sarjoihin löytyy Sarjataulukot otsikon alta. Samasta paikasta löydät kaikkien suomalaisten ulkomailla pelaavien futsalistojen sarjataulukot.

Artikkelikuva: Kuvakaappaus, Youtube