Valikko Sulje

Maanantaina Espanjan liigan huippuottelu – Barça vs ElPozo

Mestareiden liigan finaalit viikonloppuna - Katso ottelut suorana Viaplaysta

Maanantai iltana nähdään Espanjan liigan huippuottelu, kun ElPozo Murcia matkustaa Barcelonaan. Ottelu on uusinta viime kauden finaaleista, jotka päättyivät Barçan juhliin. Joukkueet kohtasivat viimeksi kauden alla Super Cupissa, joka päättyi myös Barçan 4-3 voittoon. Molemmat joukkueet selvittivät tiensä myös tämän kauden Mestareiden liigan finaaleihin (juttu luettavissa täältä).

Ma 16.12
Klo: 22:00 (Suomen aikaa)
TV: 
LaLigaSports TV

Ottelussa kannattaa seurata esimerkiksi Barçan pelitapaa, sillä pivot pelaajat Ferrao ja Esquerdinha ovat molemmat loukkaantuneina sivussa. Viimeisimmässä ottelussa Barça hävisi Viña Albali Valdepeñasille 4-3 (kooste alempana), kun taas ElPozo Murcia voitti Peñíscolan 3-2.

Ottelu televisioidaan Gol TV:n kautta, mutta ainakin tämän hetkisten ohjelmatietojen mukaan se näkyy myös LaLigaSports TV:n kautta.

Viña Albali Valdepeñas – Barça kooste (4-3).

Artikkelikuva: www.lnfs.es