Valikko Sulje

TV-pelit – Laatulauantai

Laadukasta lähetystä ja laadukkaita pelejä on tarjolla taas kotisohville. Poimimme taas mielenkiintoisimmat ottelut Suomesta ja maailmalta.

KaDy – Akaa Futsal

La 21.12
Klo: 14:00
TV: 
Futsal-liiga.tv

Viime kauden finalistit kohtaavat toista kertaa runkosarjassa. Kauden avauskohtaaminen päättyi Akaalla kotijoukkueen voittoon ja sen jälkeen Akaa Futsal on marssinut voitosta voittoon. Onnistuuko KaDy vihdoin rikkomaan Akaan alkukauden voittoputken?

Heti kärkikamppailun jälkeen alkavat muut päivän miesten futsal-liigan ottelut, jotka ovat:

16:00 Sievi FS – Riemu
16:00 JoSePa – Mad Max
16:00 SoVo – Ilves FS
18:00 FC Kemi – PP-70
TV: 
Futsal-liiga.tv

ElPozo Murcia – Zaragoza

La 21.12
Klo: 18:00 (Suomen aikaa)
TV: 
LaLigaSports TV

ElPozo koki viikolla niukan 2-1 tappion FC Barcelonalle ja valahti sarjataulukossa jo kuudenneksi. Viime vuoden finalisteja kuudessija ei varmasti tyydytä, joten Pedro Caryn tähdittämä Zaragoza ei varmasti pääse helpolla. Zaragoza on sarjataulukossa vasta 13. ja tasapisteissä putoajan paikalla, joten myös vierasjoukkueelle pisteet kelpaavat. Zaragozan paras maalintekijä on tällä kaudella ollut laitapelaaja Esteban seitsemällä maalilla.

Kaos Mantova – Lynx Latina

La 21.12
Klo: 19:30 (Suomen aikaa)

TV: PMGSport Futsal

Lauantain viimeisenä pelinä nähdään Jukka Kytölän Mantovan kotiottelu. Mantovan ja Latinan ottelu on Italian Serie A:n 14. pelikierrosta eli runkosarja on kahta ottelukierrosta vaille puolivälissä. Voitolla tästä ottelusta Mantova ansaitsee paikan Coppa Italian eli Italian Cupin lopputurnaukseen. Italian Cupin lopputurnaukseen selviää kahdeksan syyskierroksen parasta joukkuetta Serie A:sta. Mantova lähtee peliin suosikkina, sillä Latina on kuusi sijaa Mantovan takana yhdeksällä kerätyllä pisteellä. Sarjataulukon näet tästä. Viime ottelussa Jukka Kytölä saalisti kaksi syöttöpistettä 4-6 voitossa Anienesta. Maalit näet alla olevasta maalikoosteesta 1:40 kohdasta eteenpäin (2-4 ja 2-5 osumat).

Cybertel Aniene vs Kaos Mantova Highlights

🏴‍☠ Kaos Mantova corsara al Pala To Live 🙌 La Cybertel Aniene si arrende 4-6 🔥 Salas in gran forma 📹 La sintesi della gara

Julkaissut PMGSport Futsal Sunnuntaina 15. joulukuuta 2019
Aniene – Mantova maalikooste edelliseltä 13. pelikierrokselta.

Artikkelikuva: LNFS (ElPozo Murcia – Zaragoza)