Valikko Sulje

TV-pelit – Herkkupala Espanjasta ja Jukka Kytölän peli Italiasta

Viikonloppu tarjoilee taas herkkupaloja futsalmaailmasta. Nostimme muutamat mielenkiintoiset ottelut, joita kannattaa katsoa.

Viña Albali Valdepeñas – Barça

Pe 13.12
Klo: 22:00 (Suomen aikaa)
TV:
LaLigaSports TV

Espanjan liigan herkkupalassa Valdepeñas isännöi FC Barcelonaa. Isäntäjoukkue on sarjassa hieman yllättäen neljäntenä, joten iltapuhde ei ole helppo liigaa johtavalle Barçalle. Hyvässä vireessä oleva Barça voitti viime kierroksella Inter Movistarin, mutta myös Valdepeñas on kolmen ottelun voittoputkessa. Ottelussa kannattaa seurata Barçan pelitapaa, sillä pivot Ferrao on loukkaantumisen takia mahdollisesti jopa loppukauden poissa. Toisena pelaajana pivotin roolissa on usein Barçalla nähty Esquerdinha, mutta myös hän on loukkaantuneena. Kotijoukkueesta kannattaa pitää silmällä maalivahti Edu Sousaa, joka voidaan nähdä Portugalin maajoukkueessa tammikuun lopulla Suomea vastaan.

Barça – Inter Movistar kooste edelliseltä kierrokselta.

SoVo – Akaa Futsal

La 14.12
Klo: 16:00
TV:
Futsal-liiga.tv

Kotimaisen futsal-liigan viikonlopun mielenkiintoisin ottelu pelataan Somerolla. Voitosta voittoon marssinut Akaa Futsal kohtaa epätasaisesti kauden aloittaneen SoVo:n. Viime kaudella molemmat joukkueet olivat mitaleilla ja joukkueiden kohtaamiset ovat perinteisesti olleet varsin kuumia. Muut miesten futsal-liigan ottelut viikonloppuna ovat:

La 14.12
13:30 Riemu – PP-70
16:00 JoSePa – ToPV
16:00 SoVo – Akaa Futsal
16:00 GFT – Mad Max
16:00 Ilves FS – KaDy
17:00 FC Kemi – Sievi FS
Kaikki ottelut:
Futsal-liiga.tv

Futsal Ykkösen livestream-ottelut viikonloppuna

La 14.12
17:00 TPK – AS Moon
TV: MNR
Su 15.12
17:00 TPK – PTU
TV: MNR

Futsal ykkösen kärkiottelussa kohtaavat Turun TPK ja AS Moon Raahesta. Kuva: Palloliitto

Cybertel Aniene – Kaos Mantova

La 14.12
Klo: 19:00 (Suomen aikaa)
TV: 
PMGSport Futsal

Italian liigassa kohtaavat lauantaina Jukka Kytölän edustama Mantova, sekä sarjan hännillä oleva Aniene. Mantova taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista ja pohjapelaajan paikalla ottelussa nähtäneen tutusti Jukka Kytölä luutimassa isoja minuutteja. Kotijoukkue Aniene puolestaan nousisi voitolla putoajan paikalta mahdollisesti karsijan paikalle, sillä myös sarjan hännillä on hyvin tasaista. Pääkaupunki Rooman lähistöltä oleva Amiene on vahvistanut rivejään viime aikoina kokeneella brasilialais-portugalilais-japanilaisella Caio Japo:lla. Lynx Latinasta siirtynyt 36-vuotias on ehtinyt kahdessa ottelussa tehdä yhden maalin Anienelle. Ennen Italiaan siirtymistä Caio Japo ehti edustaa Sporting Lissabonia kymmenen kauden ajan.

Serie A:n sarjataulukko 12 pelikierroksen jälkeen. Kuva: PMGSport Futsal.

Artikkelikuva: LNFS.es