Valikko Sulje

Viikonlopun TV poiminnat – Inter, Barca ja Benfica

Kotimaisten miesten ja naisten futsal-liigojen ollessa viikonloppuna maajoukkuetauolla on hyvä katsastaa tarjontaa kansainvälisiltä kentiltä. Alla listaus viikonlopun mielenkiintoisimmista peleistä ja linkit lähetyksiin.

FS Valdepenas – Catgas Santa Coloma

Pe 18.10
Klo: 22:15 (Suomen aikaa)
TV:
LaLigaSports TV

Espanjan liigan pirteästi aloittanut Valdepenas on sarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen viidentenä. Kataloniasta vieraspeliin lähtevä Santa Coloma on taulukossa 13. ja vain kaksi pykälää putoamisviivan yläpuolella. Ottelussa kannattaa seurata Valdepenasin espanjalaista laitapelaaja Chinoa, joka on tehnyt jo neljä maalia tällä kaudella.

Futsal Azemeis – Benfica

Pe 18.10
Klo: 23:30 (Suomen aikaa)
TV:
RTP1

Myöhäisillan pelissä Portugalin liigassa hallitseva mestari SL Benfica matkustaa Lissabonista pohjois-Portugaliin Futsal Azemeisin vieraaksi. Tappioitta sarjakärjessä oleva Benfica on ennakkosuosikki, mutta kotijoukkue haluaa varmasti valtakunnallisesta TV-ottelusta voiton. Azemeis on sarjassa kahdeksantena kuuden ottelun jälkeen. Sijan ylempänä on muuten Viseu 2001, jonka riveihin KaDy:ssa hurmannut David Parente (numero 3) siirtyi. Viseun ja Sportingin välisen ottelun koosteen viime kierrokselta voit katsoa alta (jos upotus ei näy niin tästä linkistä).

FEITOS DE VISEU!!!VALE A PENA VER ESTE VÍDEO E SENTIR…

Julkaissut Viseu 2001 – Futsal Torstaina 17. lokakuuta 2019

Movistar Inter – Osasuna Magna

La 19.10
Klo: 19:30 (Suomen aikaa)
TV:
LaLigaSports TV

Viikonlopun herkkupala Espanjan liigasta. Viiden kierroksen jälkeen pelkkiä voittoja napsinut Inter kohtaa kolmantena olevan Osasunan. Osasunan pistesaldoa rasittaa vain ensimmäisen kierroksen tappio, joten molemmat joukkueet ovat kovassa voittoputkessa. Kumman voittoputki katkeaa vai katkeaako molempien?

Barcelona – Palma Futsal

Su 20.10
Klo: 13:30
TV:
LaLigaSports TV

Vielä sunnuntaille riittää laadukkaita pelejä, kun viime kauden yllättäjä Palma Futsal matkustaa Barcelonaan. Hieman tahmeasti kauden aloittanut Palma on sarjassa viiden kierroksen jälkeen yhdeksäntenä, mutta viimeisestä kolmesta pelistä on irronnut seitsemän pistettä. Barca on saalistanut tällä kaudella pelkkiä voittoja ja on sarjan kärjessä yhdessä Interin kanssa.

TOP 5 maalit viime Espanjan liigan kierrokselta.

Artikkelikuva: LNFS