Valikko Sulje

Mestarien liigan Elite Round lohkot arvottu – Lohko C todellinen kuolemanlohko

UEFA Champions Leaguen eli Mestareiden liigan seuraavan kierroksen lohkot saatiin arvottua perjantaina. Edeltävältä Main Roundilta jatkoon selvittivät tiensä 16 joukkuetta eri puolilta Eurooppaa. Elite Round lohkot pelataan 19-24.11 aikana. Jokaisesta lohkosta vain voittajat selvittävät tiensä finaaliturnaukseen, joka pelataan keväällä.

Suomalaisista pisimmälle tämän vuoden Mestareiden liigassa selvisi Jani Korpela. Puolalaisen Rekord Bielsko-Białan riveissä ammattilaisena pelaava Korpela sai peliaikaa myös Main Round lohkopeleissä, mutta lohkosta Elite Roundille jatkoi vain Sparta Praha.

Rekord Bielsko-Biała – Luxol St Andrews 3–1 (1–0)
Maalikooste ottelusta täällä.
Csíkszereda – Rekord Bielsko-Biała 2–1 (1–0)
Maalikooste ottelusta täällä.
Sparta Praha – Rekord Bielsko-Biała 4–1 (2–0)
Maalikooste alla (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Jani Korpelan tunnistaa numerosta 13, sekä pitkistä hihoista.

Elite Round lohkot

Lohko A

KPRF (RUS, isäntä)
Dobovec (SVN)
Mostar SG (BIH)
Halle-Gooik (BEL)

Lohko A pelataan Moskovassa. Kotikenttäedun lisäksi KPRF on ennakkoon lohkon kovin joukkue.

Lohko B

Sporting CP (POR, hallitseva UFCL mestari)
Tyumen (RUS, isäntä)
Ayat (KAZ)
Novo Vrijeme (CRO)

Lohko B pelataan myös Venäjällä. Hallitseva mestari Sporting on ennakkoon suosikki, mutta Tyumen voi hyvänä päivänä haastaa lissabonilaiset tosissaan. Tyumen voitti Ayatin edellisellä kierroksella 8-3 ja sen riveistä kannattaakin pitää silmällä esimerkiksi brasilialaista Bruno Taffya, joka viime kaudella hurmasi Palma Futsalin paidassa Espanjassa.

Lohko C

SL Benfica (POR)
ElPozo Murcia (ESP)
Pesaro (ITA)
Kairat Almaty (KAZ, isäntä)

Todellinen kuolemanlohko pelataan Almatyssa. Mukana on Portugalin mestari Benfica, Italian mestari Pesaro, Kazakstanin mestari Kairat Almaty, sekä Espanjan liigan kakkonen ElPozo Murcia. Lohkovoitosta ja finaalipaikasta taistelee jokainen joukkue.

Lohko D

Barça (ESP)
Kherson (UKR)
Sparta Praha (CZE)
Stalitsa Minsk (BLR, isäntä)

Lohko D pelataan Minskissä. Lohkon selvänä ennakkosuosikkina on Espanjan mestari ja viime vuoden Mestareiden liigan kolmas FC Barcelona.

Artikkelikuva: UEFA.com