Valikko Sulje

Mantova lennossa – Katso Jukka Kytölän voittomaali Serie A:ssa täältä

Tiistai iltana pelattiin jälleen Italian pääsarjan eli Serie A:n kierros. Suomessa suurin mielenkiinto kohdistui jälleen Mantovaan, jossa Kaos Mantova kohtasi Signor Prestito CMB:n. Ottelussa nähtiin suomalaista taitoa, kun Jukka Kytölä teki ottelun 3-2 voittomaalin pelin lopussa. Kytölän löytää ottelukoosteesta yleensä pohjapelaajan paikalta, kapteenin nauha kädessä ja numerolla 6. Ottelun koosteen voit katsoa alta (jos upotus ei näy niin tästä linkistä).

HL Kaos Mantova – Signor Prestito CMB

🤟 Dimas Santholera è rock🏃‍♀ Il Mantova Calcio a 5 va sempre di corsa🧗‍♂ Si ferma la scalata del Signor Prestito CMB 🍽 In pausa pranzo con gli highlights della partita

Julkaissut PMGSport Futsal Keskiviikkona 2. lokakuuta 2019

Mantovan kannalta harmillista on maalivahti Enrico Ricordin saama ulosajo, joka tietää pelikieltoa tuleviin otteluihin. Koosteen katsomalla huomaa 30-vuotiaan Ricordin loistavat torjunnat, jotka ovat joukkuetta alkukaudesta auttaneet. Torjuntavastuu siirtynee tulevissa otteluissa hetkellisesti nuoren 21-vuotiaan brasilialaisen Lucas Pradon harteille.

Voitto tarkoittaa myös sitä, että Mantova on kolmen pelin jälkeen sarjan kärjessä yhdessä Pesaron ja Acqua&Sapone kanssa. Serie A sarjataulukkoon pääset tästä.

Kuva: tuttocampo.it

Artikkelikuva: PMGSport Futsal