Valikko Sulje

Viikonlopun TV-vinkit – Suomen futsal-liigaa, Lissabonin derby ja Kytölä vs mestarit

Kotimainen miesten futsal-liiga alkaa lauantaina kun Jyväskylän joukkueet iskevät yhteen Palloilun Superlauantaissa LähiTapiola-Areenalla. Kotoisen liigan kattavat analyysit ja ennakot löytyvät Palloliiton sivuilta ja voit lukea ne täältä. Kaikki ottelut näkyvät tälläkin kaudella ilmaisesta Futsal-liiga.tv palvelusta.

La 28.09 13:30 KaDy – Riemu
TV: Futsal-liiga.tv

Su 29.09 13:00 PP-70 – FC Kemi
TV: Futsal-liiga.tv
Su 29.09 15:00 Akaa Futsal – KaDy
TV: Futsal-liiga.tv
Su 29.09 15:00 Mad Max – JoSePa
TV: Futsal-liiga.tv
Su 29.09 15:30 GFT – ToPV
TV: Futsal-liiga.tv
Su 29.09 16:00 Ilves FS – SoVo
TV: Futsal-liiga.tv
Su 29.09 18:00 Riemu – Sievi FS
TV: Futsal-liiga.tv

Serie A – Pesaro vs Kaos Mantova

Jukka Kytölän edustama Mantova voitti hienosti ensimmäisen ottelun Serie A:ssa ja Kytölä onnistui myös maalinteossa. Toisessa ottelussa vastus kovenee, kun Mantova matkustaa hallitsevan Italian mestarin, sekä tuoreen SuperCup mestarin Pesaron vieraaksi.

La 28.09 19:00 (Suomen aikaa)
Pesaro – Kaos Mantova
TV: PMGSport Futsal

Lissabonin Derby – Benfica vs Sporting

Kaiken tohinan keskellä myös Portugalin liiga eli Liga Placard Futsal on alkanut. Kolmen kierroksen jälkeen hallitseva Mestareiden liigan voittaja Sporting CP johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Toinen sarjan jättiläisistä SL Benfica on 2 pistettä perässä, ”kärsittyään” yhden tasapelin Eléctricon vieraana. Neljännellä kierroksella nähdään tulikuuma Lissabonin derby Sportingin ja Benfican välillä. Ottelu näkyy myös Suomessa RTP1 kanavan netti-TV:n kautta. Tunnelmia yhdestä viime kauden derbystä voi lukea Maalivahtiblogin puolelta.

Su 29.09 16:20 (Suomen aikaa)
SL Benfica – Sporting CP
TV: RTP1

KaDy:n riveissä hurmannut David Parente siirtyi Portugalin liigan Viseu 2001 riveihin. Viime vuonna 14 joukkueen sarjassa Viseu sijoittui 12. sijalle eli säilytti sarjapaikkansa viimeisenä. Ensimmäisen pelinsä Parente pelasi viime viikolla, kun Viseu vieraili Eléctricon luona. Eléctrico voitti ottelun 9-2. Kuumassa ottelussa Viseulta ajettiin kaksi pelaaja ulos, joten Parentella on hyvä mahdollisuus nousta avauskentälliseen seuraavassa pelissä lauantaina SC Bragaa vastaan. Ottelun maalikoosteen voi katsoa alta (Parenten löytää numerolla 3 oranssipaitaisen Viseun riveistä).

LNFS – Myös Espanjan liigassa muutama TV-peli

Mainitaan jutun loppuun vielä Espanjan liigan TV-pelit, jottei katsottava lopu viikonloppuna.

La 28.09 19:00
O Parrulo – Barcelona
TV: LaLigaSports TV

Su 29.09 13:00
Cartagena – Zaragoza
TV: LaLigaSports TV

Artikkelikuva: KaDy