Valikko Sulje

Venäjän liigan finaalit alkavat – Katso maanantaina ensimmäinen peli täältä

Venäjän liigan finaalissa nähdään tänä vuonna KPRF Moskovasta (välillä kirjoitettuna CPRF), sekä Tjumen (englanniksi Tyomen) länsi-Siperiasta. Kumpikaan joukkue ei ole aikaisemmin Venäjän mestaruutta juhlinut. Viime vuonna mestaruuden voitti Jugra ja hopealle tuli Sibirjak. Molemmat finalistit pääsevät myös mukaan ensi vuoden Mestareiden liigaan.

Venäjän liigan runkosarja. Kuva: Livetulokset.com

KPRF:llä on riveissään paljon Venäjän maajoukkuepelaajia, joita nähtiin lokakuussa myös Jyväskylässä maaotteluissa. Mainittakoon nuoret ja taitavat Asadov ja Nijazov, sekä maajoukkueen maalivahti Zamtaradze. Ulkomaalaisia moskovalaisilla on riveissään keväällä Suomessa maaotteluissa pelannut espanjalainen Lin, sekä brassit Paulinho, Simi Saiotti ja Rómulo.

Venäjän liigan pudotuspelit. Kuva: Livetulokset.com

Tyumenin joukkue koostuu lähinnä venäläisistä pelaajista, joskin ulkomaanvahvistuksia on serbialaiset pivot Kocić , sekä maalivahti Aksentijević. Venäläisistä pelaajista mainittakoon isokokoinen pivot Antoshkin. Otteluita voi seurata AMFR.ru sivuston kautta.

KPRF – Tyumen

Ma 27.5 klo 19:30 (Suomen aikaa) TV: AMFR.ru
Ti 28.5 klo 19:30 (Suomen aikaa) TV: AMFR.ru

Venäjän liigan hienoimpia maaleja voi katsoa tästä.

Artikkelikuva: mfc-kprf.ru