Valikko Sulje

Perjantain pelit – Katso ratkaisupelit Espanjasta, Venäjältä ja Portugalista

Perjantaina pelataan monta jännittävää ottelua ympäri Eurooppaa. Espanjan liigan välierissä ratkaistaan finaalipaikkaa, Venäjän liigan finaaleissa on kolmas peli, sekä Portugalissa aloitetaan jännittävä finaalisarja. Listasimme ottelut alkamisajan mukaan (kaikki ajat Suomen aikaa).

KPRF Moskova – Tjumen

Kolmas finaali
17:00

TV: AMFR.ru 

Todella tasainen finaalisarja. Otteluvoitot 1-1, joista kummassakaan ei ole saatu voittajaa vielä 40 minuutissa. Venäjän liigan ennakko luettavissa täältä.

Palma Futsal – Barça Lassa

Välierän toinen ottelu
22.15.
TV: IB3 TV (
Youtuben kautta näkyi viime viikolla)

Barca voitti ensimmäisen ottelun vasta rangaistuspotkuilla. Palma on ollut oivassa vireessä keväällä pudottaen jo Interin pudotuspeleissä. Finaalipaikkaan riittää kaksi voittoa, joten Palman on pakko voittaa.

SL Benfica – Sporting CP

Ensimmäinen finaali
23:30
TV:
RTP 1

Tulikuuman finaalisarjan ensimmäinen peli. Lissabonin derby. Viime vuoden finaaleissa nähtiin soihtuja ja hurjaa kannustamista joukkueiden fanien toimesta. Räiskyykö tälläkin kertaa yli? Aikaisempi juttu Portugalin liigassa luettavissa täältä.

Barca – Palma kooste.

Artikkelikuva: LNFS