Valikko Sulje

Espanjan välierät käyntiin – Yllättääkö Palma vielä Barcan?

Viime viikolla saatiin Espanjan liigan puolivälierät pelattua ja neljä joukkuetta jatkaa taivaltaan kohti kultaisia mitaleita. Välierissä nähdään siis Barça – Palma ja ElPozo – Jaén otteluparit. Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Puolivälierien hienoimmat maalit voit katsoa tästä.

Barça Lassa – Palma Futsal

  1. ottelu. Barça Lassa – Palma Futsal. Perjantai 24.5 klo 22.15 TV: IB3 TV
  2. ottelu. Palma Futsal – Barça Lassa. Perjantai 31.5 klo 22.15. TV: IB3 TV
  3. ottelu (tarvittaessa). Barça Lassa – Palma Futsal. Maanantai 3.6 klo 22.00. TV: IB3 TV

ElPozo Murcia – Jaén Paraíso Interior

  1. ottelu. ElPozo – Jaén. Lauantaina 25.5 klo 14:15.
  2. ottelu. Jaén – ElPozo. Lauantaina 1.6 klo 14.15.
  3. ottelu (tarvittaessa). ElPozo – Jaén. Tiistai 4.6 klo 22.00.

Ottelut näkyvät tuttuun tapaan paikallisten kanavien nettisivuilta, mutta geoblokattuna. IB3 TV näyttää pelejä myös youtubessa. Onneksi myös FutsalTV.ru näyttää usein pelejä Facebook-sivuillaan kaikille. Alle olevassa kuvassa vielä pelien näkyminen paikallisilla kanavilla (kuvan ajat Espanjan aikaa).

Kuvat: LNFS