Valikko Sulje

Perjantaina Mantovan ratkaiseva peli – Miten käy suomalaisille?

Serie A2:n pudotuspeleissä on enää jäljellä kahden finaalin jälkimmäiset osat. Jukka Kytölän ja Miika Hosion Mantova voitti ensimmäisessä osassa Atletico Cassanon vieraissa 1-2, joten heille riittää kotiottelusta tasapeli sarjanousuun. Kytölä on tästä ottelusta pelikiellossa ensimmäisessä pelissä tulleen punaisen kortin takia. Toisessa otteluparissa Real Rogit ja Sandro Abate päätyivät 2-2 -pistejakoon, joten toisen osan voittajaa odottaa nousujuhlat. Kahden osaottelun yhteismaalit ratkaisevat: niiden ollessa jälkimmäisen 40-minuuttisen jälkeen tasan pelataan 2×5 minuutin jatkoaika sekä ammutaan mahdolliset 6 metrin rangaistuspotkut ratkaisuun asti.

Mantovan ottelu näkyy Sportitalia-kanavalla, mahdollisesti myös netin kautta osoitteessa: sportitalia.com. Ottelut pelataan seuraavalla aikataululla, kellonajat Suomen aikaa.

MantovaAtletico Cassano

Pe 24.5. klo 21.30
TV: Sport Italia

Sandro AbateReal Rogit

La 25.5. klo 17.00
TV: Divisione calcio a cinque

Mantova – Atletico Cassano. Kuvat: Photo Mantova