Valikko Sulje

Espanjan liigan pudotuspelit alkavat – Viekö Barca triplan?

Viime viikonloppuna pelatun Copa del Rayn finaalissa Barca kaatoi Jaenin 5-2 lukemin. Jaen johti ottelua pitkään, mutta niin vain katalonian ylpeys nosti lopuksi pokaalia. Maalikoosteen finaalin upeista maaleista voit katsoa alta (jos upotus ei näy niin tästä).

Pudotuspelit

Runkosarjan kahdeksan parasta selvittivät tiensä pudotuspeleihin. Puolivälieristä jatkoon riittää kaksi voittoa, samoin myös välieristä. Finaali sarjassa mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Alla listaus puolivälieräpareista.

Barça Lassa – Levante UD FS

Runkosarjan voittanut Barça kohtaa kahdeksanneksi selvinneen Levanten. Barca voitti edellisenä viikonloppuna Copa del Ray:n, sekä aikaisemmin talvella Espanjan cupin. Mestarien liigassa Barça oli kolmas. Levante on väläytellyt tällä kaudella, mutta Barça on selvä suosikki.

(Kaikki ajat aina Suomen aikaa)
Ensimmäinen peli: 10.5 PE 22:00 (TV: Esport3)
Toinen peli: 17.5 PE 22:15 (TV: Esport3)
Kolmas peli (tarvittaessa): 19.5 SU 21:30 (TV: Esport3)

ElPozo Murcia – Aspil Vidal Ribera Navarra

Runkosarjan toiseksi sijoittunut ElPozo on selvä suosikki Navarraa vastaan. Navarra on toisaalta ollut keväällä hyvässä vireessä, sillä syyskierroksen jälkeen Navarra oli vielä pudotuspelipaikkojen ulkopuolella. Keväällä Navarra nousi seitsemännelle sijalle sarjassa ja se lähtee maalivahti Gusin johdolla yrittämään jatkopaikkaa.

Ensimmäinen peli: 11.5 LA 14:15 (TV: Teledeporte)
Toinen peli: 18.5 LA 14:15 (TV: Teledeporte)
Kolmas peli (tarvittaessa): 19.5 SU 21:00 (TV: Teledeporte)

CA Osasuna Magna – Jaén Paraíso Interior

Ennakkoon todella tasainen pari. Molemmilla joukkueilla muutamat todella taitavat yksilöt jotka voivat halutessaan kääntää pelin vaikka yksin. Osasunan espanjalainen laitapelaaja Rafa Usín heilutti runkosarjassa verkkoa 28 kertaa, kun taas Jaénin espanjalainen pivot Carlitos voitti runkosarjan maalipörssin 30 osumalla. Runkosarjan keskinäisissä peleissä molemmat voitti oman kotiottelunsa (tulokset: 6-3, 4-3).

Ensimmäinen peli: 11.5 LA 19:30
Toinen peli: 17.5 PE 21:00 (TV: Laliga SportsTV)
Kolmas peli (tarvittaessa): 19.5 SU 14:45 (TV: Laliga SportsTV)

Carlitos (#10) runkosarjan maalikuningas. Kuva: www.lnfs.es

Movistar Inter – Palma Futsal

Hallitsevalla mestarilla Interillä on ollut vaikea kausi. Runkosarjassa vasta neljässija, eikä cuppien puolella mennyt sen kummoisemmin. Myös Mestareiden liiga päättyi neljänteen sijaan. Interillä on laaja rinki tähtipelaajia, mutta Palma on vienyt tämän kauden molemmat runkosarjan ottelut (4-5 ja 2-1). Palman tähtipelaajia ovat argentinalainen pivot Mati Rosa (24 maalia) ja Interistä Palmaan täksi kaudeksi siirtynyt brassipivot Taffy (12 maalia).

Ensimmäinen peli: 11.5 LA 19:30 (TV: Laliga SportsTV)
Toinen peli: 18.5 LA 18:00 (TV: Laliga SportsTV)
Kolmas peli (tarvittaessa): 19.5 SU 18:00 (TV: Laliga SportsTV)

Näköradio

Ottelut näkyvät espanjassa Laliga SportsTV:n, Esport3 ja Teledeporte kanavien kautta. Teledeportella ja Esport3 kanavilla on omat netti-tv:t, mutta ne on geoblokattu Suomessa. LaLiga SportsTV-sovellus on sen sijaan ollut hyvinkin epävarma toiminnassa, mutta välillä sen pelit ovat näkyneet Suomesta käsin. Geoblokkausta voi yrittää kiertää oman harkinnan mukaan.