Valikko Sulje

Copa del Ray finaali sunnuntaina – Barça vs Jaén

Viikonloppuna Espanjassa on pelattu Copa del Ray cup-kilpailua. Maaliskuussa pelatun Espanjan Cupin lisäksi pelataan Copa del Ray-kilpailua, johon osallistuvat myös alempien sarjojen joukkueet. Yllätyksiä ei kuitenkaan juurikaan nähty ja finaalinelikkoon tien selvittivät Inter Movistar, Barça Lassa, Aspil Vidal Ribera Navarra ja Jaén Paraíso Interior.

Välierät (lauantai)

Inter Movistar – Barça Lassa 4-5 (1-2)
Aspil Vidal Ribera Navarra – Jaén Paraíso Interior 3-8 (2-3)

Finaalissa kohtaavat siis liigassa runkosarjan voittanut Barça ja kuudes Jaén. Altavastaaja Jaénilla on kuitenkin pienoinen etu kentän puolesta, sillä finaaliturnaus on pelattu Ciudad Realin kaupungissä. Pelipaikka on siis lähellä Jaénia, joten finaalia on varmasti seuraamassa paljon keltapaitaisia faneja.

Finaali

Su 5.5
19:30 (Suomen aikaa)
Barça Lassa – Jaén Paraíso Interior
TV: BeMad (mahdollisesti blokattu Suomessa)

Tunnelmaa Jaén fanien toimesta.

Artikkelikuva: www.lnfs.es