Valikko Sulje

Barça vei cupin – Viikonloppuna jatkuu liigapelit

Viime viikonloppuna pelattu Espanjan Cup päättyi FC Barcelonan juhliin. Matkalla finaaliin puolivälierässä Barça kaatoi Jáenin 3-0 ja välierässä kaatui Osasuna 3-1. Finaalissa kohtasivat liigassa kahta ensimmäistä sijaa hallussa pitävät joukkueet eli Barça, sekä ElPozo Murcia. Finaali päättyi 2-1 lukemiin, kun Barçalta maaliin osuivat Ferrao ja Marcenio. Murcialaisten ainokaisen viimeisteli Pito. Finaalin parhaat palat voi katsoa alta (jos upotus ei näy niin tästä linkistä).

Kierros 24

Liigan puolella pelataan kierros 24. Kierroksen ennakkoon mielenkiintoisimpana pelinä on Palma Futsalin kotiottelu Barçaa vastaan. Palma on sarjassa viidentenä ja haluaa varmasti voittaa sarjakärjen kotikentällään. Toinen jännittävä ottelu on häntäpäässä, koska UMA:n olisi voitettava Valdepeñas, jotta saumat sarjassa säilymiseen pysyisivät elossa. Palma ja Barça pelin pitäisi näkyä LaLiga SportsTV:n kautta, mutta ainakin viime viikonloppuna sovelluksessa ei näkynyt juurikaan muuta kuin erroria. Huippupelit näkyvät välillä myös Futsal Planetin Facebook sivujen kautta, mutta toivottavasti LaLiga SportsTV  toimisi jälleen. Alla listaus peleistä (ajat Suomen aikaa).

  • 8.3 Pe 21:30 CA Osasuna Magna – Fútbol Emotion Zaragoza
  • 9.3 La 13:00 Palma Futsal – Barça Lassa (LaLigaSportsTV
  • 9.3 La 18:00 ElPozo Murcia – Levante UD FS (LaLigaSportsTV)
  • 9.3 La 18:30 Naturpellet Segovia – Jimbee Cartagena FS
  • 9.3 La 19:30 Jaén Paraíso Interior – Peñíscola RehabMedic
  • 9.3 La 20:30 O Parrulo Ferrol – Aspil Vidal Ribera Navarra
  • 10.3 Su 18:00 BeSoccer CD UMA Antequera – Viña Albali Valdepeñas
  • 10.3 Su 20:00 Industrias Santa Coloma – Movistar Inter
8.3.2019 Sarjataulukko. Kuvat: www.lnfs.es