Valikko Sulje

Tämä on nähtävä! – Portugalissa upea saksipotkumaali

Portugalin naisten liigassa nähtiin viikonloppuna upea maali, kun Novasemente vieraili Sportingin kotihallissa. Novasementen maalivahti Sara Wallace avasi pitkällä avauksella vastustajan boksin reunalle, josta Lidia Moreira taituroi näyttävän saksipotkun. Katso video alta (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Itse ottelu päättyi Novasementen 0-5 voittoon. Portugalin naisten liigassa on alkanut juuri jatkosarja ja tämä peli toiselta kierrokselta kahdeksan joukkueen sarjaa. Novasemente johtaa sarjaa yhdessä Benfican kanssa 4 pisteellä. Sarjataulukkoa ja otteluohjelmaa voi katsoa tästä linkistä.

Naisten EM-kisat olivat menestys

Portugali on tunnetusti futsalhullujen maa ja se näkyi myös viime kuussa pelatussa naisten EM-lopputurnauksessa. Espanja – Portugali finaalia seurasi paikallisella RTP-kanavalla vähintään hetkellisesti 3,5 miljoonaa katsojaa ja lähetys oli RTP-kanavan päivän katsotuin. Kaikista Portugalin TV-ohjelmista finaali oli yhdeksänneksi katsotuin.

Naisten EM-finaali Espanja – Portugali. Lähteet ja kuva: www.uefa.com