Valikko Sulje

Futsali.fi ja Xampion yhteistyöhön – Ainutlaatuinen kehitystyökalu futsalin pelaajille ja valmentajille

Sivustomme uusi yhteistyökumppani on Xampion.

Xampion Football Tracking System

Xampion on ainutlaatuinen kehitystyökalu futsalpelaajille ja -valmentajille ja alansa edistyksellisin suoritusten seurantaratkaisu edullisessa hintaluokassaan. Xampion-järjestelmä mittaa pienikokoisten sensoreiden avulla pelaajan teknistä suoritusta, eli eri tyyppisiä pallokosketuksia, niiden voimakkuutta, osumakohtaa ja molempijalkaisuutta sekä fyysistä suoritusta, kuten matkaa, nopeutta, henkilökohtaisia tempotasoja ja kiihdytysten määrää. Helppokäyttöinen ja automatisoitu järjestelmä tuo suoritusdatan langattomasti pelaajalle mobiilisovellukseen ja valmentajalle omaan valmentajaportaaliin.

Xampion on suunniteltu palvelemaan erityisesti kehitysiässä olevia nuoria pelaajia ja heidän valmentajiaan, mutta sopii erinomaisesti jokaiselle futsalistalle, joka haluaa tietää pelaamisestaan enemmän ja kehittää taitojaan.

Xampion soveltuu jalkapallon ohella erinomaisesti myös futsaliin. Merkittävänä etuna on myös se, että liikesensoreihin perustuva mittaustekniikka mahdollistaa liikkeen seurannan myös sisätiloissa, joihin GPS-signaali ei kantaudu.

Xampionin taustalla vaikuttaa joukko mobiiliteknologian ja liiketoiminnan ammattilaisia sekä kotimaisia ja kansainvälisiä, entisiä ja nykyisiä huippu-urheilijoita. Xampionia on ensimmäisen vuoden aikana myyty yli 20 eri maahan ja se on herättänyt merkittävää kiinnostusta ympäri maailman huippuseuroja myöten. Tavoitteena on tehdä Xampionista maailman suosituin jalkapalloilijan kehittymistä tukeva teknologia.

Lisätietoja Xampionista löytyy: https://xampion.com/fi