Valikko Sulje

Espanjan Cupin finaalit – Viikonlopun aikana tarjolla useampi ottelu futsalviihdettä

Suomessa pelattiin runsas viikko sitten Futsal Cupin lopputurnaus, jossa voittajiksi saatiin miehissä Leijona Futsal ja naisissa GFT. Espanjassa puolestaan tuleva viikonloppu pyhitetään Espanjan Cupille, Copa de España. Espanjassa cup-kilpailut ovat arvostettuja ja niitä pelataan kaksi kappaletta kauden aikana, Copa de España ja Copa del Rey. Lisäksi ennen kautta pelataan Supercup eli Supercopa. Copa del Rey on Espanjan perinteinen cup kilpailu, johon osallistuu joukkueita alasarjoja myöten. Tänä viikonloppuna pelattava Copa de España on sen sijaan vain liigajoukkueille. Finaaliturnaukseen pääse runkosarjan ensimmäisen kierroksen (15 ensimmäistä peliä) kahdeksan parasta joukkuetta.

Ensimmäinen peli Inter – Palma. Torstaina 20:00 Suomen aikaa LaLiga Sports TV:n kautta.

Ottelut pelataan Valenciassa, muttei varsinaisesti kenenkään kotikentällä, vaikka Levante samasta kaupungista onkin. Osa otteluista näkyy LaLiga Sports TV:n kautta. LaLiga Sports TV on yleensä näkynyt Suomestakin käsin, mutta jotkut pelit ovat olleet blokattuja meillä. Laittakaahan palautetta esimerkiksi facebookin kautta meille, jos jokin peli ei näy. Lähetysajat Suomen aikaa.

Puolivälierät
28.2 To 20:00 Movistar Inter – Palma Futsal  (LaLiga Sports TV)
28.2 To 22:15 ElPozo Murcia – Levante UD FS
1.3 Pe 20:00 Peñíscola RehabMedic – CA Osasuna Magna
1.3 Pe 22:15 Barça Lassa – Jaén Paraíso Interior (LaLiga Sports TV)

Välierät
2.3 La 18:00 Inter/Palma – Murcia/Levante
2.3 La 20:15 Peñíscola/Osasuna – Barça/Jaén (LaLiga Sports TV)

Finaali
3.3 Su 18:00 (LaLiga Sports TV)

Finaalikaavio. Kuvan ajat Espanjan aikaa (-1h). Kuvat: www.lnfs.es

Pelejä odotellessa voit nautiskella viime liigakierroksen Top5 maaleista (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).