Valikko Sulje

Serie A – Ohjelmassa kaksi huippukamppailua

Italian liigassa käynnistyy viikonloppuna runkosarjan viimeinen neljännes, kun edessä on 17. ottelukierros. Viime aikoina sarjataulukon keskikasti on hieman tasoittunut, kun sijoilla 3-5 olevat joukkueet (Napoli, Rieti ja Maritime) ovat menettäneet pisteitä, kun taas sijoilla 6-8 olevat joukkueet (Eboli, Meta, Civitella) ovat keränneet niitä ehkäpä odotettua enemmän. Maanantain kärkiottelussa Pesaro voitti kotikentällään Acqua&Saponen 4-3 ja kavensi joukkueiden välisen eron kolmeen pisteeseen.

Alla viime kierroksen TOP5-maalit (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

Perjantaina Pesarolla on edessä haastava vierasottelu Rietiä vastaan. Joukkueet kohtasivat tammikuussa Coppa Divisionen (Italian cup Serie A:n, A2:n ja B:n joukkueille) finaalissa, jossa Rieti nousi jatkoajalla tasoihin ja rankkareilla voittoon. Alemao, yksi Rietin yksi pelin sieluista sai tämän ottelun jälkeen huhtikuun loppuun asti ulottuvan pelikiellon huudeltuaan katsomoon törkeyksiä liiton eli Divisione calcio a 5:n miehille. Jatkaako Pesaro vakuuttavaa menoaan ottaen Rietistä revanssin vai pystyykö isäntäjoukkue toipumaan kotikentällään helmikuun alun orastavasta suvantovaiheestaan?

Toinen kärkikamppailu mitellään maanantaina, kun Acqua&Sapone saa kotiluolaansa vastaansa Napolin. Pysyvätkö vieraat mukana runkosarjan voittotaistelussa vai repäiseekö kotonaan voittamaton A&S lopullisen kaulan kolmossijaan? Syyskierroksella Napoli voitti vastaavan ottelun kotonaan 3-1.

Kaikki kierroksen ottelut näkyvät tuttuun tapaan livenä PMG Sport Futsalin FB-sivulla. Aikataulut ovat seuraavat (Suomen aikaa).

Perjantai 22.2. klo 21:30 (kolme ottelua samaan aikaan).

  • Lazio – Civitella
  • Feldi Eboli – Meta
  • Rieti – Pesaro

Lauantai 23.2. klo 17:00 (kaksi ottelua samaan aikaan)

  • Arzignano – Came (pohjoisen paikalliskamppailu)
  • Maritime – Latina

Maanantai 25.2. klo 21:30

  • Acqua&Sapone – Napoli
Serie A sarjataulukko 21.2.2019

Kuvat: https://www.divisionecalcioa5.it/