Valikko Sulje

Katso video! – Futsal-liigassa älytön triplatorjunta

Kotimaisessa miesten futsal-liigassa pelattiin sunnuntaina huippukamppailu, kun Sievi FS isännöi sarjakärki Kampuksen Dynamoa. Futsal-liiga TV:n lähettämä kärkiottelu päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon Matias Träskbäckin osumalla. Runkosarjan voiton lähes varmistanut KaDy törmäsikin Sievissä uhrautuvasti puolustaneeseen kotijoukkueeseen, sekä huippu-ottelun pelanneeseen maalivahti Miika Toivolaan. Näyttävin tapahtumasarja Sievin maalilla tapahtui pelikellon näyttäessä 33:30 aikaa. Katso video Toivolan älyttömästä triplatorjunnasta alta (jos upotus ei näy, näet sen myös tästä linkistä. Aika 1:39:20)

Ottelu ratkesi futsalissa harvinaiseen 1-0 tulokseen. Sievin maalista vastasivat joukkueen vaasalaisvahvistukset, kun Toni Pylkkänen alusti ja Matias Träsbäck viimeisteli maalin toisen jakson alussa. Voitolla Sievi siirtyi sarjassa kolmospaikalle, vankistaen asemiaan taistelussa kotiedusta pudotuspeleihin. KaDy puolestaan on jo lähes varmistanut runkosarjan voiton, kun enää muutama peli on runkosarjaa jäljellä.

Final Four

Futsal Cupin Final Four-turnaus järjestetään ensi viikonloppuna Jyväskylässä. Lisätiedot turnauksesta löytyy järjestävän seuran eli KaDy:n sivuilta.

Final Four. Kuva: Kady:n nettisivut.

Artikkelikuva ja videomateriaali: https://futsal-liiga.tv/