Valikko Sulje

Maajoukkuetauko ohi – Espanjassa taas täysi tohina päällä

Suomen maajoukkueen taistellessa Moldovassa pelattiin myös muita maaotteluita paljon. Brassit vierailivat Euroopassa kyykyttämässä Portugalia ja Espanjaa usean päivän ajan. Brasilian tuplamaaottelut Espanjaa vastaan päättyivät 2-2 tasapeliin, sekä 1-3 brassien voittoon. Portugalia brassit pyörittivät myöskin tuplamaaotteluissa lukemin 4-0 ja 6-1. Maalikooste ottelusta Espanja – Brasilia voi katsoa alta (jos upotus ei näy, niin tästä linkistä).

LNFS – Kierros 21

Viikonlopun aikana Espanjan liigassa pelataan kierros 21. Kierroksen helmenä nähdään Jaén Paraíso Interiorin vierailu Kataloniaan. Sarjaa johtava Barça Lassa isännöi Jaénia sunnuntaina 18:00 alkaen. Televisioinnista johtuen Suomessa ottelun näkyminen on streamien varassa. Suomessa näkyviä pelejä pitäisi sen sijaan olla kolme kappaletta. Ottelut näkyvät LaLiga TV:n kautta (ohjeet katsomiseen).

La 18:00 Viña Albali Valdepeñas – Palma Futsal
Su 13:00 Naturpellet Segovia – Peñíscola RehabMedic
Su 14:45 Aspil Vidal Ribera Navarra – ElPozo Murcia

Kierros 21, alkamisajat kuvassa Espanjan aikaa. Kuvat: www.lnfs.es