Valikko Sulje

MM-karsinnat alkavat keskiviikkona – Maajoukkue jumissa Istanbulissa?

Miesten futsalmaajoukkue matkusti maanantaina 28.1. kohti Moldovaa ja MM-karsintaturnausta.

Suomi kohtaa turnauksessa isäntämaa Moldovan lisäksi Pohjois-Irlannin ja Walesin. MM-karsinnan Preliminary Roundin turnauksen neljästä maasta kaksi parasta jatkaa ensi syksynä pelattavalle Main Round -kierrokselle.

Ke 30.1. klo 16.00 Suomi – Pohjois-Irlanti FMF Arena, Ciorescu

To 31.1. klo 16.00 Wales – Suomi FMF Arena, Ciorescu

La 2.2. klo 18.00 Suomi – Moldova FMF Arena, Ciorescu

Mutkia matkassa

Maajoukkue on jäänyt jumiin Istanbuliin. Pelaajista paikalle Moldovaan ovat päässeet vasta Jukka Kytölä ja Miika Hosio, jotka tulivat suoraan seurajoukkueistaan Italiasta. Toivottavasti tilanne ratkeaa ja maajoukkue pääsee aloittamaan MM-karsinnat suunnitellusti keskiviikkona. Kuvia joukkueen tunnelmista voi katsoa instagramista (jos upotus ei näy niin tästä linkistä).

Artikkelikuva: Leo Hynninen