Valikko Sulje

Onko tämä kuukauden maali? – Rautiainen tykittää pallon maaliin yli 30 metristä

Sunnuntaina pelattiin kotimaisessa miesten futsal-liigassa kiihkeä keskikastin taisto, kun Mad Max isännöi Joutsan Seudun Palloa. Ottelun ratkaisu nähtiin toisella jaksolla 4-4 tilanteessa, jossa Markus Rautiainen laukoi uskomattoman maalin lähes omalta maaliltaan. Katso maali alla olevalta videolta ajasta 2:20.

Rautiainen osui ottelussa kolmesti ja johdatti JoSePan 5-7 (2-2) voittoon. Ottelun toisena erikoisuutena JoSePan Jesse Kalliokoski onnistui saamaan 16 sekunnin aikana kaksi keltaista korttia ja kentältä poiston. Voitolla JoSePa vankisti asemiaan seitsemännellä sijalla jättäen Maxit jo neljän pisteen päähän sijalle kahdeksan.

Sunnuntain tulokset:

Mad Max – JoSePa 5–7 (2–2)
Maalit:
Mad Max: Matti Jussila, Alejandro Peris Mora, Justus Kunnas 2, Mikko Matinaro
JoSePa: Jari Kotimäki, Markus Rautiainen 3, Jere Keskinen 3

GFT – Tervarit 3–1 (1–1)
Maalit:
GFT: Panu Autio, Antti Arvola, Otto Jukko
Tervarit: Juho Väinälä

Kuvakaappaus ja videomateriaali: futsal-liiga.tv