Valikko Sulje

Katso video! Futsal-liigassa uskomaton maali – Falcãon ja Maradonan risteytys

Keskiviikkona pelatussa GFT – SoVo ottelussa nähtiin uskomaton maali, kun yhdeksän minuutin kohdalla Panu Autio pääsi läpiajoon. Autio nosti pallon yli SoVon maalia vartioineen Joonas Puolamäen niin kutsutulla rainbow flickilla, jonka futsal maailmassa tunnetuksi on tehnyt viime viikolla uransa lopettanut brasilialainen Falcão. Tempun Autio kruunasi vielä Maradonamaisella käsivirheellä, jolla hän ohjasi pallon maaliin. Maalin voi katsoa alta tai jos upotus ei toimi niin tästä linkistä.

Maalin hyväksyminen kuumensi tunteita Somerolaisten riveissä, mutta Moshtagh ”Mosa” Yaghoubin ja kumppaneiden aiheellisesta protestoinnista huolimatta maali hyväksyttiin. Tämän 1-0 maalin jälkeen GFT jyräsi vielä 6-2 kotivoittoon. Videomateriaalin maalista tarjoaa futsal-liiga.tv, josta näkyy tulevana viikonloppuna jälleen yhdeksän huippukamppailua kotimaista miesten futsal-liigaa.

Panu Aution näkemys ”Jumalan kädestä”. Kuvakaappaus: futsal-liiga.tv

Falcão

Viime viikolla futsal uransa viimeisen pelinsä brasilialaisessa Corinthiansissa pelannut 41-vuotias Falcão oli tunnettu vastaavista tempuistaan. Parhaiten mieliin häneltä on jäänyt samantyyppinen rainbow flick vapaapotkusta yli maalivahdin. Video maalista alla.