Valikko Sulje

Syyskierros pakettiin – Barca ja Inter tasasivat pisteet huippukamppailussa

Espanjassa saatiin runkosarjan puoliväli paketoitua, kun viimeisessä pelissä viime kauden finalistit Barça Lassaja Inter Movistar kohtasivat Barcelonassa. Barçalla olisi ollut voitolla mahdollisuus nousta sarjan kärkeen, mutta Inter onnistui nousemaan lopussa 4-4 tasapeliin Ricardinhon maalilla. Ottelun maalit jakautuivat seuraavasti:

  • 1-0 11′ Esquerdinha
  • 2-0 17′ Ferrao
  • 2-1 17′ Elisandro
  • 2-2 19′ Elisandro
  • 3-2 28′ Sergio Lozano
  • 3-3 31′ Elisandro
  • 4-3 32′ Arthur
  • 4-4 33′ Ricardinho

Maalikoosteesta kannattaa poimia Ferraon upeaa pivot pelaamista Barçan 2-0 maalissa, sekä Elisandron hieno hattutemppu. Maalikooste upotettuna alle tai jos upotus ei näy niin tästä linkistä.

Sarjatilanne

Puolivälissä runkosarjaa johtaa Elpozo Murcia kahden pisteen erolla Barçaan. Kolmannella sijalla on viime kauden mestari Inter ja pisteen heistä jääneenä syksyn hienoinen yllättäjä Palma Futsal. Palma johti sarjaa välillä, mutta on nyt hieman hyytynyt. Muista ennakkoon kärkeen kaavailluista Jaén Paraíso Interior on aloittanut hieman heikommin kuin viime kaudella. Jaén on tällä hetkellä sarjassa sijalla seitsemän, kolmella pisteellä kiinni pudotuspelipaikassa.

Sarjataulukko 15. kierroksen jälkeen. Kuvat: www.lnfs.es