Valikko Sulje

Näin katsot Espanjan liigaa – kärkiottelu heti lauantaina LaLiga TV:ssä

Espanjan liigan pelejä televisioidaan useiden paikallisten kanavien toimesta, mutta jokaiselta kierrokselta näkyy peli myös LaLiga TV:n kautta. LaLiga TV:n saat näkymään älylaitteellasi lataamalla sen Google Play kaupasta tai App Storesta. Ohjeet lataamiseen löytyvät tästä linkistä: https://www.laliga.es/en/apps/laliga-tv

Lisäksi toisen sarjatason pelejä voi väijyä LNFS Directo-sivuston kautta. http://www.lnfsdirecto.es/

Lauantaina kärkikamppailu – Palma Futsal vs Aspil Vidal Ribera Navarra

Ottelu: Palma Futsal – Aspil Vidal Ribera Navarra

Mistä näkyy: LaLiga TV

Päivämäärä: 3.11 Lauantai

Alkamisaika (Suomen aikaa): 19:30

Ennakko

Hieman yllättäen sarjan kärjessä porskuttavat mallorcalaiset isännöivät vieraitaan pohjois-Espanjasta. Lomasaaren Palma Futsal (ylhäällä joukkuekuvassa. Kuva: www.lnfs.es) on aloittanut kautensa kuudella voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Viime kierroksella haaviin jäi 4-5 vierasvoitto hallitsevan mestarin Inter Movistarin luolasta (maalikooste jutun lopussa), joten vire on kohdillaan. Kahteen viime otteluun kolme maalia tehnyttä Mati Rosaa kannattaa pitää silmällä. Buenos Airesissa syntynyt argentiinalainen viihtyy pitkälti pivotin paikalla Palman pelisysteemissä.

Aspil Vidal Ribera Navarra keikkuu sarjataulukossa neljäntenä voitto-tasapeli-tappio saldon näyttäessä 4-1-2. Viime kierroksella kaatui kotikentällä Jimbee Cartagena FS lukemin 4-2, mutta toissakierroksella Murciasta matkattiin kotiin 5-0 tappio niskassa. Edellisessä pelissä kahdesti osunutta Lemineä kannattaa pitää silmillä. Laitapelaajan tontilla viihtyvä espanjalainen pelasi viimekaudella Italian liigan Maritimen riveissä ja kokemusta Italian kentiltä löytyy useammankin kauden ajalta.

Tulosveikkaus

Kotietu on valttia ja Palma Futsal voittaa 6-3 lukemin.