Valikko Sulje

Lauantaina kärkikamppailuja – Huippupelejä Espanjassa ja Jyväskylässä

Espanjassa on saatu pelattua kuutisen kierrosta ja kärjessä näyttää tasaiselta. Jaetulla kärkipaikalla kulkevat viiden voiton ja yhden tappion saldolla ElPozo Murcia, Palma Futsal, sekä viime kierroksella 1-7 luvuin Jaén Paraíso Interiorin murskannut Barça Lassa. Kolmen kärjen takana vaanii neljän pisteen päässä viime kauden mestari Movistar Inter. Lauantaina 27.10 neljästä kärkijoukkueesta vähintään kaksi kokevat kuitenkin pistemenetyksiä.

sarjataulukko. Kuva: www.lnfs.es

Lauantai 27.10.2018

Kello 14:15 Madridissa kohtaavat Movistar Inter ja Palma Futsal. Ottelu näkyy Espanjassa LaLiga TV:n kautta joten, varmasti jonkin näköistä kuvayhteyttä Suomeenkin löytyy live-streamien metsästäjille.

Kello 17:00 Jyväskylän monitoimitalolla Suomi kohtaa Tanskan. Suomen toinen peli neljän maan turnauksessa. Onko Suomi palautunut edellisenä päivänä olevasta Venäjä kamppailusta?

Kello 22:00 Palau Blaugrana arenalla Barcelonassa kohtaavat Barça Lassa, sekä ElPozo Murcia. Tämä ottelu näkyy paikallisissa kanavissa Teledeporten taajuudelta, joten myös tästä huippuottelusta löytyy varmasti live-streameja.

FC Barcelonan pelaajat juhlimassa. Kuva: www.lnfs.es

Suomen futsalmaajoukkue

Suomen futsalmaajoukkue kohtaa viikonlopun aikana Venäjän, Tanskan ja Tsekin. Pelit pelataan Jyväskylän monitoimihallilla, joten pitkästä aikaa mahdollisuus nähdä maajoukkueen pelejä myös kotimaan kentillä. Jos jostain syystä et paikalle pääse, pelit lähetetään kuitenkin Huuhkaja.tv:n kautta Palloliiton sivuilla.