Valikko Sulje

Mestareiden Liigan Elite Round arvottu – Euroopan parasta futsalia Liettuassa

Champions Leaguen Elite Round lohkot arvottiin tänään perjantaina 12.10.2018. Lohkoja on neljä ja jokaisesta voittaja etenee neljän joukkueen finaaliin.  Elite Round pelit pelataan 13-18.11 aikana ja neljän joukkueen finaalit 25/26.4 ja 27-28.4 ensi vuoden puolella.

Lohko A: Vytis (LTU, isäntä), Inter FS (ESP, 2018 mestari), Dobovec (SVN), Halle-Gooik (BEL)

Lohko B: Barça (ESP, isäntä), TTG-Ugra Yugorsk (RUS), Ekonomac Kragujevac (SRB), Record Bielsko-Biała (POL)

Lohko C: Sporting CP (POR, isäntä), Benfica (POR), Sibiryak (RUS), Novo Vrijeme Makarska (CRO)

Lohko D: EP Chrudim (CZE, isäntä), Kairat Almaty (KAZ), LSM Lida (BLR), A&S Futsal Pescara (ITA)

Inter Movistar Liettuaan

Suomalaisten futsalfanien kannalta mielenkiintoisin turnaus pelataan Liettuassa. Ensimmäistä kertaa Elite Roundille selvinnyt Vytis isännöi turnausta, jossa pelaa viime kauden UEFA Futsal Cup ja Espanjan mestari Inter Movistar FS. Ottelut pelataan ilmeisesti Kaunasissa, johon on Suomesta kohtuullisen kivuton päästä. Laiva-auto kombolla eteneminen on helpohkoa. Tallinnasta ajamalla aikaa menee seitsemisen tuntia, mutta Latvian Riiasta enää kolme ja puoli tuntia. Tallinnasta pääsee myös bussilla suoraan Kaunasiin ja takaisin. Pitkän viikonlopun aikana ehtii katsomaan siis kolme peliä maailman parasta futsalia ja maailman parhaaksi pelaajaksi valittua Ricardinhoa.

Ricardinho, Inter Movistar FS. Kuva: www.lnfs.es

Muita mielenkiintoisia lohkopelejä on ainakin Lissabonin derby, eli Sporting CP – SL Benfica. Joukkueet ovat toisilleen varmasti tutut, mutta ne kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa Euroopassa. Samassa lohkossa pelaa myös KaDy:n pudottanut Novo Vrijeme Makarska (Kroatia). KaDy:n raportit Champions League taipaleelta luettavissa KaDy:n nettisivuilta.