Valikko Sulje

Tunteet kuumenivat el Clásicossa – Kukaan ei ole voittamaton

Lauantaina pelattiin ”el Clásico del Fútbol Sala” kun ElPozo Murcia ja Inter Movistar Madridista kohtasivat.  Murcialaiset lähtivät otteluun puhtaalla alkukauden saldolla eli se oli napsinut neljä voittoa pelaamistaan peleistä. Madridin ylpeys olikin hävinnyt jo kerran, sekä pelannut kerran tasan. Tappio tästä ja kriisi-otsikot olisivat olleet valmiita.

Niinhän siinä lopulta kävi, että Inter haki Murciasta 5-3 voiton. Pelin jälkeen Interin valmentaja Jesús Velasco kehui joukkueensa pelanneen erinomaisen ja viihdyttävän ottelun. Maaleista vastasivat kotijoukkueelle Xuxa, Fernando ja Álex. Vierasjoukkueesta pitseihin osuivat Humberto, Solano, Ricardinho, sekä kahdesti verkkoa höristellyt brasilialainen laitapelaaja Daniel. Erityisesti Danielin 4-2 maalia kannattaa ihastella alla olevasta maalikoosteesta.

Kukaan ei ole voittamaton

Paitsi Jaén Paraíso Interior. Neljästä pelistä kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Sillä saldolla saa tosin sarjassa tässä kohtaa vasta sijan kuusi. Ennen viikonlopun kierrosta tappioitta olivat myös Barça Lassa, Palma Futsal, sekä tietysti ElPozo Murcia. Barça koki tappion viime viikolla Interiä kiusanneelle Peñíscola RehabMedicille ja Palma Futsal hävisi CA Osasuna Magnalle. Sarjan tasaisuudesta kertoo se, että Osasunalle 4-0 päättynyt voitto oli vasta sen kauden ensimmäinen. Peräpäässä jatkavatkin ilman voittoja vielä Viña Albali Valdepeñas, sekä Naturpellet Segovia.

Ensi viikolla onkin varsinainen herkkupala kun Jaén isännöi Interiä. Peli pelataan keskiviikkona 19:00 kellonaikaa ja TV-lähetyksestä vastaa Espanjassa LaLiga TV. Koitamme selvittää jos lähetys löytyisi Suomeenkin asti siihen mennessä. Odotellessa voi ihastella Peñíscolan ryöstöretkeä Barcelonassa.