Valikko Sulje

Espanjan pudotuspelit alkoivat

Espanjan pudotuspelit alkoivat viikonloppuna, kun runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta pelasivat sarjojensa ensimmäiset ottelut. Espanjassahan pelataan 16 joukkueen kaksinkertainen runkosarja, jonka jälkeen kaksi huonointa tippuu Segundaan, sekä kahdeksan parasta jatkaa pudotus peleihin. Sarjatasoa alemmas valahtavat tällä kertaa Gran Canaria FS, sekä Santiago Futsal. Liigassa sijoille 9-14 jääneiden joukkueiden, eli Plast. Romero Cartagena, Levante UD FS, Naturpellet Segovia,  Catgas Energía, Peñíscola RehabMedic, sekä O Parrulo Ferrolin pelit loppuivat sen sijaan runkosarjaan. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella jatkopaikkaan välieriin riittää kaksi voittoa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XGjMYvZ25_Q&w=560&h=315]

Ensimmäisten pudotuspelien hienoimpia kuvioita ja kikkoja. www.lnfs.es

Movistar Inter – Aspil Vidal Ribera Navarra

Runkosarjan voittaja Inter kohtasi ensimmäisellä kierroksella pohjois-espanjalaisen Aspil Vidal Ribera Navarran. Ensimmäinen kohtaaminen Navarran Tudelassa päättyi ennakkosuosikki Interin voittoon lukemin 2-4 (2-0). Ensimmäisen pelin poimintoina mainittakoon Interin Polan punainen kortti, sekä Gadeian kaksi maalia pelin lopussa, joilla peli Interille viimein kääntyi. Seuraava peli Madridissa perjantaina (18.5).

FC Barcelona Lassa – Ríos Renovables Zaragoza

Yhdellä pisteellä runkosarjan toiseksi jäänyt Barça kohtasi ensimmäisessä pelissään Zaragozan. Zaragozassa pelattu ensimmäinen näytös päättyi Barçan voittoon lukemin 1-4 (1-1). Tässäkin kiihkeässä kamppailussa nähtiin punaista, kun Zaragozan Retamar nappasi keltaisen kortin kahdesti. Seuraava peli Barcelonassa tiistaina (15.5).

ElPozo Murcia – Palma Futsal

Tulosten valossa tiukin ensimmäinen pudotuspeli nähtiin Mallorcalla kun ensimmäisen osan isäntä Palma Futsal kohtasi runkosarjan kolmosen ElPozo Murcian. Ottelu päättyi Murcialaisten voittoon vasta brassipivot Piton viimeisen minuutin maalilla 3-4 (1-1). Seuraava peli Murciassa perjantaina (18.5).

Jaén Paraíso Interior – CA Osasuna Magna

Yllätyksellisin tulos nähtiin Pamplonassa, jossa runkosarjan viides Osasuna kaatoi runkosarjassa neljänneksi sijoittuneen Jaénin 4-2 (2-2). Ottelun näkyvimpänä pelaajana hääri Osasunan Rafa Usín, joka ehti kahden maalin lisäksi napata punaisen kortin puskettuaan päällään Jaénin Dani Martínia. Seuraava peli Jaénissa keskiviikkona (16.5).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k3wnunnvfd4&w=560&h=315]

Ensimmäisten pelien hienoimmat maalit. www.lnfs.es

Copa Del Rey

Ennen pudotuspelejä pelattiin myös Espanjan toisen cup-kilpailun loppuottelu, jossa kohtasivat Jaén Paraíso Interior, sekä FC Barcelona Lassa. Ottelu päättyi Barçan 4-3 (3-3) voittoon ja ratkaisevan osuman Jaénin verkkoon teki Cádizista kotoisin oleva pohjapelaaja Aicardo. FC Barcelona voitti tänä vuonna Copa Del Reyn viidessä eri lajissa, kun jalkapallo, futsal, käsipallo, koripallo, sekä rullahockey joukkueet juhlivat cupin voittoa.