Valikko Sulje

1,5 miljoonan mies ja Jyväskylästä Mestareiden liigaan

Tämän kertaisessa postauksessa käsitellään muutamaa kaikkien huulilla olevaa asiaa futsalissa. Suomen mestaruutta ja Ricardinhon ympärillä pyöriviä siirtohuhuja.

Kampuksen Dynamo – Suomen mestari

kadynmestaruusSuomen mestarit. Kuva: Leo Hynninen

Suomen futsal-liiga sai arvoisensa huipennuksen finaalien muodossa ja vappuaattona mestaruuspokaalia nosteltiinkin jo Kampuksen Dynamon toimesta. Tasaisessa finaalisarjassa kaatui Leijona Futsal otteluvoitoin 3-1. Kolmannen ja ratkaisevan voiton neljännessä finaalissa alusti Miika Hosio, tehden kolme maalia Leijonan verkkoon. Ratkaisevan naulan löi maahan asti Mikko Kytölä, joka teki neljännen finaalin jatko-ottelussa 4-3 maalin oman riistonsa jälkeen.

Onnittelut kultamitaleista Jyväskylään! Mestaruuden kunniaksi Kampuksen Dynamo pääsee karsimaan ensi kaudeksi futsalin Mestareiden liigaan. Aikaisemmin UEFA Euro Cup nimellä kulkenut kilpailu vaihtuu ensi kaudeksi UEFA Champions League nimen alle. Itse kilpailu konsepti pysyy pitkälti samana ja pelit pelataan neljän joukkueen turnausmuotoisesti aina finaaliturnaukseen asti.

Huhuja maailmalta

ricardinhoeurocupRicardinho. Kuva: www.lnfs.es

Viikon kovimmat huhut ovat kantautuneet toimituksemme korviin läntisestä osasta Eurooppaa. Eri lähteistä riippuen kerrotaan Portugalilaisen Sportingin tarjonneen maailman parhaasta pelaajasta eli Ricardinhosta Inter Movistarille 1-1,5 miljoonaa euroa. Ricardinhon nykyinen sopimus Inter Movistarin kanssa on voimassa vuoteen 2020 asti. Huhuissa puhutaan Sporting sopimuksen keston olevan viisi vuotta ja palkan olevan miljoona euroa kaudesta. Kinkkiseksi tilanteen tekee se, että Ricardinho on aikaisemmin pelannut seitsemän kauden ajan myöskin Lissabonista kotoisin olevan Benfican riveissä, voittaen siellä useita Portugalin mestaruuksia. Myös Benfican huhutaan olevan tarjouskilpailussa mukana.