Valikko Sulje

Ennakkosuosikit pitivät pintansa

Perjantaina saatiin Espanjassa puolivälierät päätökseen ja Barcelonan seuraksi välieriin tiensä raivasivat Inter Movistar, ElPozo Murcia, sekä Jaén Paraíso Interior. Ennakkosuosikit pitivät siis pintansa puolivälierissä ja näin välierissä nähdään runkosarjan neljä kovinta joukkuetta.

semifinaalikaavioKaavio. Kuva: www.lnfs.es

Muut sarjat menivät poikki kahdessa pelissä, mutta Osasuna Magna piti Jaenia kovilla ottelusarjan ratketessa vasta kolmannessa pelissä. Kolmaskin peli päättyi 2-1 (1-1), jossa Carlitos pääsi upottamaan 10m pilkun pelin viimeisellä minuutilla. Hetkeä aikaisemmin myös Osasuna oli päässyt yrittämään samalta täplältä, mutta Jaenin maalivahti Didac torjui yrityksen. Pelin huippuhetket voi katsoa alla olevalta videolta. Videolla myös Jaenilainen karnevaali, johon kuuluu ilmeisimmin wc-paperit ja keltaiset värit.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zdJHOUMOKFk&w=560&h=315]

Välierä: Inter Movistar – Jaén Paraíso Interior

Runkosarjan voittaja vastaan runkosarjan nelonen. Runkosarjassa pelattiin tasaiset keskinäiset ottelut, jotka päättyivät molemmat vierasvoittoihin. Madridissa pelattiin 4-5, sekä Jaénissa 1-2. Myös Copa De Espanan finaalissa pelattiin tiukka ottelu, jonka Jaén voitti yli 12 000 katsojan edessä jatkoajalla 4-3. Jaénilla on siis pienoinen etu tämän kauden keskinäisistä otteluista, mutta silti runkosarjan voittaja Inter on hienoinen suosikki sarjaan. Puolivälieräsarjassa Jaénin maalivahti Didac pelasi huimat ottelut Osasunaa vastaan. Vastaavia esityksiä vaadittaisiin taas, jos finaaliin haluaa. Otteluparin ensimmäinen peli Madridissa perjantaina 25.5 kello 22:15. Virallista streamia ottelusta ei tule, sillä ottelu näkyy Espanjassa Eurosport 2 kanavalta.

ricardinhovsjaenHassutteleeko Ricardinho Jaénin nurin? Kuva: www.lnfs.es

Välierä: FC Barcelona Lassa – ElPozo Murcia

Toisessa välierässä kohtaavat runkosarjassa toiseksi tullut Barcelona, sekä kolmonen ElPozo Murcia. Runkosarjassa molemmat keskinäiset ottelut päättyivät Murcialaisten voittoon. Syyskierroksella he hakivat Kataloniasta 3-2 voiton, sekä helmikuussa kaatoivat Murciassa Barcelonan 3-1. Ottelupari vaikuttaa ennakkoon äärimmäisen tasaiselta ja se voi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Otteluparin ensimmäinen peli Barcelonassa lauantaina 26.5 kello 14:15. Virallista streamia ottelusta ei tule, sillä ottelu näkyy Espanjassa Teledeporte kanavalta. Teledeportella on myös netti-tv, josta pelin saattaa saada näkymään.

alex elpozo ja barcaAlex (ElPozo Murcia) ja Ferrao (FC Barcelona Lassa). Kuva: www.lnfs.es

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i7TSAOabkA4&w=560&h=315]

17.2.2018 pelatun ottelun kooste.